Series & Films

Penoza de film draait bijna in de bioscoop en jij kunt bij de publiekspremière aanwezig zijn

Alle Penoza-fans verzamelen! Als je een echte fan bent, dan weet je natuurlijk al lang dat Penoza de film volgende maand in de bioscoop draait. En als echte fan wil je de film natuurlijk ook zo snel mogelijk zien. Goed nieuws, je kunt nu naar de publiekspremière en de kaarten zijn nú in de verkoop.

Penoza de film

Carmen van Walraven is back. De Zwarte Weduwe is nog niet dood en keert voor een keer terug en dat op het witte doek: Penoza: The Final Chapter. Grote kans dat jij de eerste beelden al hebt gezien en dat je ook niet kan wachten tot de film in première gaat (same here!). Omcirkel 18 november maar vast in je agenda, want dat is de dag dat de film in meer dan 100 bioscopen in première gaat. En wist je dat jij bij de première aanwezig kunt zijn? 

Publiekspremière Penoza: The Final Chapter

Naast de première voor de cast kunnen fans tegelijkertijd de film bekijken tijdens de publiekspremière. Hoe tof is dat!? Fans krijgen dus de gelegenheid om de film tien(!) dagen eerder te zien dan de langverwachte release. Veel bioscopen zorgen zelfs voor een livestream waarbij je vooraf mee kunt kijken hoe het eraan toe gaat op de rode loper. Je begrijpt dit is natuurlijk alleen voor de echte Penoza-fans. Ben jij dat? Hurry up, want de ticketverkoop voor de landelijke publiekspremière start vandaag. Check dus snel de website van een bioscoop bij jou in de buurt of zij een publiekspremière organiseren op 18 november.

 

Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Too bad! Gelukkig draait de film vanaf 28 november in de bioscoop.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook