Lifestyle

Uitgaan Amsterdam: dit zijn de leukste clubs om los te gaan met je vriendinnen

Het nachtleven in Amsterdam heeft veel te bieden en daarom kun je dus wel een partyguide gebruiken. Girlscene heeft de leukste clubs geselecteerd voor een avondje uitgaan Amsterdam. 

Uitgaan Amsterdam: waar moet je zijn?

Clubs en kroegen in Amsterdam genoeg, maar toch is het altijd lastig om te bedenken waar jij jouw avondje stappen door wilt brengen. Vaak moet je voor clubs in Amsterdam entree betalen, dus je wilt natuurlijk dat je een club kiest waar je sowieso een leuke avond gaat hebben. Geen zorgen, wij zetten de leukste clubs van Amsterdam hieronder voor je op een rijtje. 

Uitgaan Amsterdam: Chicago Social Club 
Als je in de buurt bent van het Leidseplein is de Chicago Social Club the place to be. Vooral op donderdagen is het erg leuk, want dan is het Super Social avond. De muziek die hier wordt gedraaid kan variëren van R&B tot aan de lekkerste hitjes. 

Uitgaan Amsterdam: Disco Dolly
Uit op maandag? Of toch een woensdag? Het maakt allemaal niet uit bij Disco Dolly, want deze club is zeven dagen per week geopend. Ga terug in de tijd op de leukste disco, boogie, soul, funk en house. Oh en handig: naast de club zit Cannibale Royale, handig voor een lekkere after-party snack

Uitgaan Amsterdam: Chin Chin Club
Een avondje uit kan hier niet gek genoeg. Ga los met je vriendinnen met karaoke, drink cocktails, maak foto’s in de fotobooth en dans je voetjes van de vloer. Oh en nog een grappig feitje: wist je dat er midden in de club een roze bloesemboom staat?

View post on Instagram
 

Uitgaan Amsterdam: Supperclub
Supperclub is meer dan alleen een super toffe club. Het is ook een restaurant en evenementenlocatie. Na je diner kun je dus rustig doorrollen naar de club. Voor een avondje uit kun je er op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag terecht. 

View post on Instagram
 

Uitgaan Amsterdam: Marktkantine
Ben je net naar de Foodhallen geweest? Dan kun je daarna zo door naar de Marktkantine. Deze club heeft een industriële vibe en er wordt veelal elektronische muziek of techno gedraaid. 

Uitgaan Amsterdam: Shelter
Dit is de enige 24-uurs club van Amsterdam. Deze underground club is gevestigd in de Amsterdamse Toren. Je hoeft alleen het pontje te pakken en dan ben je er zo. 

Ga je vanavond op stap met vriendinnen? Ongetwijfeld herken jij deze dingen tijdens een avondje uit. 

Beeld: iStock