Series & Films

Netflix filmtip: Solteras

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Fan van Spaanse series? Dan hebben we voor dit weekend een Spaanse film voor je: Solteras. Een lekkere romcom. 

Solteras
Tegenwoordig zijn we allemaal fan van Spaanse series, zoals Elite en La Casa De Papel. Maar er staat ook een hele leuke Spaanse film op Netflix: Solteras. De film gaat over Ana, die wordt verlaten door de man met wie ze dacht te trouwen. Dan besluit ze om een cursus te gaan volgen voor single vrouwen die op zoek zijn naar een husband. Check de trailer van Solteras hieronder (wel met Spaanse subtitles, maar gelukkig is de film op Netflix met Nederlandse!). 

Ga je deze heerlijke Spaanse romcom dit weekend kijken, maar wil je ook nog meer inspiratie voor leuke Spaanse series op Netflix? Een tijdje terug deelden wij de leukste Spaanse series van Netflix met je. Genoeg inspiratie dus ;-). 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook