News

Bij SurpriSeat reserveer je een tafel waarbij het restaurant een verrassing is

Uit eten gaan met familie of vrienden is hartstikke leuk, maar het blijft toch altijd moeilijk om te bepalen naar welk restaurant jullie gaan. Herken je dit? Dan is dit nieuwtje dé oplossing voor jou. Er bestaat nu namelijk een website waarop je een reservering kunt plaatsen bij een nog onbekend restaurant. Pas twee uur voordat het etentje van start gaat krijg je te horen waar de maaltijd plaats gaat vinden. Hoe leuk is dit?!

Je hebt vast wel eens gehoord van sprs.me, een organisatie waarbij je een vakantie kunt boeken, waarna je pas op het vliegveld te horen krijgt wat de bestemming gaat zijn. Dit is dus iets soortgelijks, maar dan voor restaurants. Een tafel is te reserveren via de website SurpriSeat.nl. Je kunt er dan voor kiezen om voor één avond te reserveren, dan betaal je €26,50 voor minimaal twee gangen. Maar je kunt ook een maandabonnement of een jaarabonnement aanschaffen, waardoor de prijs voor één etentje lager uitkomt.

Naast dat de locatie van je etentje een verrassing is, is het ook nog afwachten wat je uiteindelijk zult gaan eten. Rotterdam en Amsterdam doen al mee met SurpriSeat, maar sinds deze maand is ook Utrecht toegevoegd aan dit lijstje. Dus, ben je van plan om binnenkort uiteten te gaan? Op deze manier wordt bepalen waar het etentje plaats gaat vinden stukken makkelijker!

Bron: indebuurt Utrecht | Bron beeld: iStock

Must reads 👀