Beauty

Wenkbrauwen Rotterdam: na het bezoeken van deze salons zijn je wenkbrauwen on fleek

Ben je wel klaar met zelf plukken aan je wenkbrauwen en wil je het nu een keer echt goed laten doen? Denk er dan eens aan om je wenkbrauwen te laten doen bij een professionele salon. Ga naar de onderstaande salon's en laat je wenkbrauwen doen in Rotterdam. Als je wenkbrauwen maar goed zitten!

Wenkbrauwen Rotterdam: The Brow Bar

Bij The Brow Bar nemen ze uitgebreid de tijd om je wenkbrauwen te bestuderen. Ze kijken hier goed welke vorm, dikte en lengte bij de vorm van jouw gezicht past. Hierdoor krijg je dus meteen het gevoel dat je professioneel geholpen wordt. 

Wenkbrauwen Rotterdam: Beauty Lounge
Persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid staan centraal bij deze salon. De eigenaresse van de salon is pas tevreden als jij dat ook bent. Er hangt een ontspannen sfeer waardoor je je snel op je gemak voelt. 

Wenkbrauwen Rotterdam: Beautyhouse Rotterdam
Bij deze wenkbrauwsalon kun je verschillende dingen laten doen. Zo kun je je wenkbrauwen laten verven, threaden (weg laten halen met een touwtje) of gewoon een beetje bijwerken. De specialisten die hier werken zijn getraind in ontharing met threading. 

Wenkbrauwen Rotterdam

Wenkbrauwen Rotterdam: Oh My Gosh Beautylab 
Deze salon is erg professioneel en klantvriendelijk. Je kunt je wenkbrauwen hier onder andere laten epileren, modelleren en shapen in je eigen vorm. Daarnaast geven ze hier advies hoe je je wenkbrauwen het best kunt onderhouden. 

Wenkbrauwen Rotterdam: Sophie's World
Sophie's World is een van de beste plekken om je wenkbrauwen te laten doen in Rotterdam met super veel goede reviews. De eigenaresse Sophie is gepassioneerd in wat ze doet en gaat met aandacht te werk. Naast dat ze je wenkbrauwen kan epileren of verven, is er ook een mogelijkheid tot microblading. Deze methode maakt het tekenen van fijne haartjes mogelijk met kleurpigmenten. Het resultaat blijft een jaar lang zitten. 

P.S. Ga jij liever in Utrecht ergens langs om je wenkbrauwen te laten doen? Dit zijn in Utrechtde beste plekken.

P.P.S. Denk jij eraan om je wenkbrauwen te laten tatoeëren, dan is dit wat je moet weten. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved