Food

Dit recept wordt jouw nieuwe favoriet: Big Mac Bugles

Voor (lekker) eten kun je ons altijd wakker maken. Chips, koekjes, chocola, het is moeilijk om er vanaf te blijven. Als je gek bent op Bugles, hebben wij een recept gevonden waar je dan ook van zult smelten: Big Mac Bugles, oftewel #foodporn. Wij laten je zien hoe je dit maakt.

Big Mac Bugles
Waarschijnlijk zijn wij niet de enige die vinden dat Bugles een van de lekkerste chips zijn. Je kunt het heerlijk combineren met kaas of andere toppings. Wij hebben nu de perfecte combinatie gevonden: Big Mac Bugles, met de geheime Big Mac saus. Daar krijg je toch spontaan zin in?

Ingedriënten
Dit is wat je nodig hebt:
- Gehakt
- Bugles (of course)
- Kaas
- Sla
- Ui
- Augurk
- Ketchup
- Mayonaise 
- Mosterd

Dit is wat je moet doen
Stap 1: Meng de augurk met ui, mayonaise, mosterd, ketchup en een snufje suiker. Roer het door elkaar en voila, daar is je Big Mac saus! Tip: de smaak is het best wanneer je de saus een paar uur van tevoren maakt. 

Stap 2: Bak het gehakt rul en breng het op smaak met kruiden. Leg vervolgens de Bugles in een ovenschaal of airfryer, verspreid het gehakt en verspreid hier de kaas over. Je kunt bijvoorbeeld cheddar kaas gebruiken. Doe hierover nog een laagje Bugles. 

Stap 3: Doe de ovenschaal ongeveer acht tot tien minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Zo is de kaas goed gesmolten. 

Stap 4: Serveer daarna het gerecht met wat ijsbergsla bovenop en natuurlijk de Big Mac saus. Eet smakelijk!

Bekijk het filmpje hieronder om te zien hoe het moet:

Bekijk hier nog meer makkelijke recepten om te koken voor een persoon. 


Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook