Lifestyle

Doutzen Kroes start YouTube-kanaal en is in de eerste video in tranen

Doutzen Kroes is misschien wel het bekendste en meest succesvolle model van Nederland. We zijn dan ook razend nieuwsgierig hoe haar leven eraan toe gaat. Ben jij benieuwd naar het leven als model? Dan ga je dit geweldig vinden. Doutzen legt namelijk nu haar leven vast in vlogs op haar eigen YouTube-kanaal.

Youtube-kanaal Doutzen Kroes

In de Youtube-serie ‘Doutzen Diaries’ zien we een wekelijkse vlog over het leven van Doutzen. Normaal waren we natuurlijk gewend om haar vooral op foto’s te zien of op de catwalk, maar nu krijgen we dus écht een kijkje in haar modellenleven. 

Vanaf 2003 is er veel gebeurd in haar leven. Zo heeft ze gewerkt aan verschillende L’Oreal-campagnes, haar Victoria Secret vleugels afgedaan, veel gereisd voor goede doelen en natuurlijk heel veel catwalkshows gelopen. Darnaast is ze getrouwd met Sunnery James en heeft ze twee kinderen waar ze voor zorgt naast haar drukke leven als model.

Doutzen Diaries

In de YouTube-serie krijgen we een kijkje in al deze kanten van haar leven, waarbij we ook de moeilijke momenten zien. We zien bijvoorbeeld hoe ze met pijn in haar hart afscheid neemt van haar kinderen als ze weer op reis moet voor haar werk. Volgens Doutzen was het tijd dat de wereld ook haar andere kant ging zien. Het ene moment een sexy ster in de spotlight en het volgende moment een huismoeder achter het fornuis. Wat is ze lekker gewoon gebleven hè. Bekijk hieronder haar eerste vlogs.

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Beeld: Getty Images

Must reads 👀