Lifestyle

In Groningen wordt in oktober het Horror Fun House geopend

Het is oktober en dat betekent dat Halloween eraan komt. Ben jij wel in voor een spooky avondje uit tijdens Halloween? Dan moet je in Groningen zijn, want tijdens de herfstvakantie wordt de stad omgetoverd tot de allereerste Halloween stad van Nederland. Enne, het allerengste huis wordt dan ook geopend: het Horror Fun House. Warning: dit is niet geschikt voor meiden die bang zijn voor clowns. 

Horror Fun House Groningen
Nog een paar weken en dan is het Halloween. Op 31 oktober wordt dit natuurlijk gevierd, maar er zijn daarvoor al genoeg dingen die plaatsvinden. Zo wordt ook het Horror Fun House in Groningen geopend. Het huis is van een clown die met je wil spelen. Zo zijn er cadeautjes, grote ballen, unicorns, circus artiesten en clowns. Dit klinkt nog niet zo eng, maar er wordt gezegd dat je nooit meer het Horror Fun House uit komt... 

Je loopt voor 35 minuten door het huis van de clown en je moet dus zien te proberen om te ontsnappen van de clown. Klinkt als een perfect uitje voor jou en je vrienden. Durf jij het aan? Het Horror Fun House is open op 18, 19, 20, 25, 26 en 27 oktober van 18:30 uur tot 00:30 uur. Check hieronder alvast de trailer van het spooky huis en plan een date met je vrienden. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook