Series & Films

Netflix filmtip: A Dog's Way Home

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Hondenliefhebbers opgelet, want we hebben een film die jij dit weekend écht wilt zien: A Dog's Way Home. Gegarandeerd heel veel 'Aaaaahhhhh zo schattig!'-momentjes. 

A Dog's Way Home
Ben jij een echte hondenliefhebber? Dan moet je de hondenfilm A Dog's Way Home zeker op je lijstje zetten om te kijken. De film gaat namelijk over de hond Bella die heel gelukkig is met haar baasje Luke. Als ze gescheiden raakt van haar baasje (pak de tissues er maar vast bij) reist het beestje honderden kilometers af om met haar baasje te worden herenigd. Enne, dat levert onderweg heel veel mooie en spannende momenten op. Benieuwd? Check dan hier de trailer. 

Komt de naam van de film je zo bekend voor? Dat klopt, want het is namelijk van de makers van de film A Dog's Purpose met hottie KJ Apa. Een andere hele mooie film mét schattige hond. Ook nog niet gezien? Dan weet je wat je te doen staat dit weekend. 

Ps: Vorige week tipten wij de film Trainswreck

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook