Food

Er bestaat Toblerone lava cake en het water loopt ons in de mond

Ben jij ook dol op die lava cakejes, waarbij de warme chocolade eruit loopt als je 'm open snijdt. Oh la la, het water loopt ons gelijk in de mond. Bij jou ook? Goed nieuws, want er bestaat nu van die lava cakejes met Toblerone. Dit moet de hemel op aarde zijn, toch?

Toblerone lava cake
Op kantoor praten we dagelijks over chocolade (oeps!) en onze collega's van FEM-FEM kwamen iets tegen wat wij ook met jullie chocolade-fans moésten delen. 

Want hey, als iets geweldig is, dan zijn het wel de lava cakejes met warme chocolade. Het best als je het open snijdt en de chocolade eruit loopt. Yum! Chocolademerk Toblerone heeft naast de welbekende driehoekige chocolade iets nieuws, namelijk lava cakejes mét de geweldige Toblerone-smaak. Dit kan alleen maar geweldig smaken en wij willen het nu proberen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CandyHunting (@candyhunting) op

Toblerone lava cake in de Nederlandse supermarkten
Of het ook te koop is in Nederland is nog onbekend. Wij hebben het helaas nog niet in de plaatselijke supermarkt gespot... Too bad! Heb jij het ergens gezien? Laat het ons dan vooral weten, want je begrijpt dat wij dit als echte chocolade-lovers moeten proberen.

Bron: FEM-FEM | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook