News

Autsj! Temptation Island's Orpheo begaat gênante blunder op Instagram

Oh oh Orpheo... Deze Temptation Island-kandidaat blijft ons verbazen en dat is helaas niet op een positieve manier. Na de laatste aflevering van Temptation Island VIPS 2019 kreeg hij al een flinke lading kritiek over zich heen, door zijn nogal aparte uitspraken. Dit keer haalt hij weer het nieuws, doordat hij een nogal gênante blunder op Instagram begaat.

Gênante blunder op Instagram
Nadat Oprheo nogal wat vreemde uitspraken deed tijdens Temptation Island VIPS 2019, krijgt hij het weer voor elkaar om iets te doen waar zijn volgers niet blij mee zijn. En het is nogal ehhh... ongemakkelijk.

Lees ook: Fans noemen Orpheo de nieuwe Sidney en dit is waarom

Orpheo stuurt zichzelf berichten
Oprheo deed zoals vele Temptation-sterren een Q&A op zijn Instagram. Nadat hij een oproep had geplaatst waarbij hij zijn volgers vroeg vragen in te sturen, liet hij vol trots zien hoeveel vragen hij binnenkreeg door middel van een screenshot. Hij was alleen even vergeten dat er bij staat wié de vragen heeft ingestuurd. Zo stuurde het account 'mr.fitwithme' het volgende: ''Ik vind jou echt een hele knappe donkere man.''  Wat blijkt? Dit is Orpheo's eigen account, voor zijn werk als personal trainer. Awkward! 

Scroll snel door om te lezen wat andere Temptation Island-kandidaten hierop reageren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Andere Temptation Island-kandidaten reageren onder het bericht
Niet alleen heel Nederland reageert onder de post, maar ook bij Temptation Island-kandidaten bleef dit niet onopgemerkt. Channah reageert onder de post: ''🤣🤣🙈'' en oud-kandidaat Rosanna Voorwald reageert met: ''Noooooo😂😂😂😂''. Awkward!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook