Series & Films

Dit is alles wat we weten over Disney's remake van de Kleine Zeemeermin

Na de remake van The Lion King, Aladdin en nog veel meer oude Disney-films wordt het nu ook tijd voor De Kleine Zeemeermin. Jep, Ariel komt binnenkort tot leven! Kan je niet wachten op deze nieuwe Disney remake? Wij praten je alvast bij over de nieuwe film en wat we tot nu toe weten over de remake van De Kleine Zeemeermin. 

De Kleine Zeemeermin remake
Keek jij als klein meisje ook altijd naar De Kleine Zeemeermin? Dan ga jij deze Disney remake helemaal geweldig vinden, want we gaan weer terug naar de zee. Disney is namelijk ook bezig met de remake van De Kleine Zeemeermin en er zijn al een paar dingen bekend over de nieuwe film. 

via GIPHY

De Kleine Zeemeermin remake: de cast
Ariel wordt gespeeld door Halle Bailey. Je kent haar misschien van de R&B groep Chloe X Halle en ze heeft een geweldige stem. Dat moet natuurlijk ook wel als je in de rol kruipt van de prinses van de onderwaterwereld. Verder is er nog niet heel veel bekend over de cast. Er wordt gezegd dat Melissa McCarthy de gemene Ursula gaat spelen en 13 Reasons Why-acteur Christian Navarro heel misschien prins Eric. 

via GIPHY

De Kleine Zeemeermin remake: de release date
Een kleine bummer, want het is nog niet bekend wanneer we de film kunnen zien in de bioscoop. Begin 2020 gaan ze namelijk pas beginnen met filmen, dus het zal nog wel even duren voordat De Kleine Zeemeermin remake te zien is. Gelukkig is Disney+ er nu en kunnen we wel de échte Disney-film kijken en genieten van alle liedjes van De Kleine Zeemeermin. 

Bron: Oprahmag.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook