Lifestyle

Herfstvakantie 2019: wat te doen tijdens deze vrije dagen

De laatste schoolweken waren behoorlijk zwaar, dus de herfstvakantie die ons te wachten staat is meer dan welkom. Heel fijn zo'n weekje vrij, maar hoe zorg je ervoor dat je alle vrije dagen nou optimaal benut? Nou, ga lekker met je beste vriendin/lover/moeder op stap bijvoorbeeld! Een middagje spenderen met mensen die j elief hebt is de perfecte invulling van je herfstvakantie. Wij hebben een aantal plannen voor je op een rijtje gezet.

1. Herfstvakantie: wat te doen - high tea'en
Waarschijnlijk hebben jullie genoeg om bij te kletsen, en hoe kan dat nou beter dan tijdens een high-tea? Reserveer een tafeltje bij jullie favo lunchtent in de stad, of flans samen een high-tea in elkaar als jullie liever thuis blijven. Super gezellig en ook nog eens heel erg lekker.

2. Herfstvakantie: wat te doen  - bakken
Als jullie echte keukenprinsjes zijn - of juist helemaal niet - dan is het misschien een idee om samen nieuwe baksels uit te proberen. Breng een bezoekje aan de supermarkt, koop bijvoorbeeld een browniemix en breng samen tijd in de keuken door. Je kunt natuurlijk ook recepten zoeken op internet. Misschien zijn die recepten wat lastiger dan een kant-en-klare mix van de supermarkt, maar het houdt jullie wel een middagje zoet.

3. Herfstvakantie: wat te doen - spa-middag in huis
Plan in plaats van een middagje me-time, een middagje we-time in met je bff. Gewoon een chill dagje thuis in jullie pyjama's. Kies allebei een maskertje uit en lak elkaars nagels. Misschien is één van jullie wel van plan om een likje haarverf aan te brengen voor een andere look? Zorg ervoor dat jullie allebei ontspannen en leg de telefoontjes ook eens aan de kant. Heb tijd voor jezelf en voor elkaar.

herfstvakantie herfst bff activiteiten4. Herfstvakantie: wat te doen - filmdag houden
Start netflix op, koop wat popcorn, plof samen op de bank met een dekentje en kijk de hele dag naar jullie favo films. Soms is het ook weleens goed om een dagje helemaal niks te doen. En met wie kan dat nou beter dan met je bff? Hou een marathon en klets de hele dag over van alles en nog wat.

5. Herfstvakantie: wat te doen  - slaapkamers make-over geven
Een vrije dag is het perfecte moment om je slaapkamer onder handen te nemen. Pak jullie laptops erbij en speur samen Pinterest af voor inspiratie. Begin vervolgens bij één van jullie thuis en geef de slaapkamer samen een make-over. Kamer 1 klaar? Op naar de volgende slaapkamer! Hoe fijn is het om na de herfstvakantie met een frisse slaapkamer te beginnen aan de rest van het schooljaar?

6. Herfstvakantie: wat te doen - stad bezoeken
Jullie eigen stad is bekend genoeg, maar misschien is het leuk om samen eens een andere stad in Nederland te bezoeken? Je kunt zelf bepalen wat jullie die dag gaan doen. Shoppen is een optie, maar het is soms ook heel leuk om toerist uit te hangen in eigen land. Speur het internet af voor goede acties van ns, om een goedkoper treinkaartje te scoren, en ga samen verkennen.

7. Herfstvakantie: wat te doen - kleding uitwisselen
Jij en je bff hebben allebei waarschijnlijk kledingstukken in jullie kast liggen die niet gedragen worden. Dat is heel zonde, want misschien zit er wel wat leuks tussen voor de ander. Kies allebei jullie kledingkasten uit en ruil jullie kleding. En als je nou een item hebt die jullie beide niet meer willen dragen, probeer 'm dan te verkopen via internet. Het is altijd goed om kleding een tweede leven te geven.

Bron beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook