Lifestyle

5 inspirerende boeken van influencers die jij wilt lezen

Influencers  plaatsen regelmatig video's en foto's van het dageljks leven, maar dat is niet het enige: de laatste tijd worden influencers ook steeds vaker benaderd om een eigen boek te schrijven. Hierdoor lijken influencers niet alleen online een hit te zijn, maar ook op papier. De boeken zijn super populair en wij hebben de leukste voor je uitgezocht.

De meeste boeken die worden geschreven door influencers geven een kijkje in hun leven. Ze vertellen bijvoorbeeld dingen over hun jeugd of schooltijd, en dit vinden veel van ons natuurlijk super interessant. Naast dat mooie plaatje op Instagram is het ook leuk om te weten wat voor persoonlijkheid en bijbehorend verleden er achter al die foto's zitten. 

Dit zijn de leukste boeken van influencers die je wilt lezen:

No Filter (Jamie Li)

Wellicht ken je Jamie Li al van haar eerste (veelbesproken) boek Sexy, but tired. But sexy. In No filter schrijft ze over moeder zijn, vrienschappen en struggles in het dagelijks leven. Als je haar (oude) vlogs bekijkt snap je waar we het over hebben, hierin liet ze regelmatig hilarische, schaamtelozen maar vooral eerlijke momenten uit het leven van een 'influencer' zien.

 


Queen of Jetlags (Noor de Groot)
In dit boek deelt Noor, beter bekend als Queen of Jetlags op Instagram, haar persoonlijke verhaal over hoe zij is begonnen als modeblogger en is uitgegroeid naar een grote influencer. Ze deelt tips voor Instagram en onthuld haar editing stijl. Daarnaast verteld ze ook over haar moeilijke jeugd en andere dingen uit haar privéleven. 

 

Boek queen of jetlags

My Way (Monica Geuze)
Monica Geuze is een van de bekendste vloggers in Nederland. In dit boek schrijft ze over haar weg naar de top, en is ze openhartig over haar hoogte en dieptepunten en jeugd. Ook geeft ze tips voor sauna- en restaurantbezoekjes en vertelt ze waar ze uit gaat. 

Monica Geuze boek

On top (Anna Nooshin)
Anna Nooshin lijkt de powervrouw die alles kan. Ze is fashion blogger, ondernemer, influencer en ze is ook vaak te zien op televisie. Het gaat deels over haar verleden, waarbij ze gevlucht is uit Iran met haar familie, haar overgewicht, haar baantjes, het ondernemen en ze geeft veel tips en adviezen weg. 
On top anna nooshin

Happy life (Mascha Feoktistova)
We kennen Mascha allemaal wel van haar beautyblog, make-up tutorials en vlogs. Haar boek 'Happy Life' gaat over tips in de liefde, school en carrière, familie, vriendschap en ook dingen als 'nee' durven zeggen, contact durven maken enzovoort. 

Happy life boek

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved