News

Deze Expeditie Robinson-kandidaat nam een condoom mee naar het eiland

Dat de kandidaten het zwaar hebben tijdens Expeditie Robinson is een feit. Niet gek dat de expeditieleden er alles aan doen om dingen mee te smokkelen op het eiland. Van een vishaak, tot vitaminepillen… Eén kandidaat probeerde dit jaar zelfs een condoom me te smokkelen naar het eiland. Waarom ze dat deed? Dat lees je in dit artikel.

”Ik had een condoom mee naar ‘t eiland”​
In een video op het YouTube-kanaal van 3FM vragen Expeditie Robinson-kandidaten (en collega’s) Eva Koreman en Frank van der Lende elkaar vragen over Expeditie Robinson. Op de vraag: Wie moest er de meeste spullen uit zijn/haar koffer weggooien bij aankomst op het eiland? had Eva een goed verhaal. Ze vertelde namelijk dat ze een condoom had meegenomen. Jij vraagt je natuurlijk af: Why!? Juist, Frank ook en dit was haar verklaring: ”Dit is dus heel gênant, ik had een condoom verstopt en vitaminepillen”. Waarop Frank van der Lenden vroeg: ”Wat wilde je me die condoom gaan doen?” Eva had een duidelijk antwoord: ”Nouja, omdat ik niet wist hoe het zou gaan. Misschien moest ik het in mijn vagina stoppen.”

Op het moment dat Eva de vitaminepillen nog niet had verstopt, werd ze meegenomen om persfoto’s te maken. Ze verstopte de pillen snel in haar bh, waardoor ze dus met de vitaminepillen in haar bh op de persfoto staat. Hilarisch! Check hieronder de hele video.

eva koreman

Watch on YouTube
.

Must reads 👀