Lifestyle

Girlscene’s weekend guide: dit is er te doen in Amsterdam

Heb jij dit weekend nog niks te doen en verveel je je nu al? Amsterdam is een drukke en bruisende stad, en hier is  altijd wel iets te doen. Ook dit weekend! Dus geen zorgen, wij hebben voor jou de leukste evenementen voor dit weekend op een rij gezet. Happy weekend!

Parels van de Stad
Na een uitverkochte eerste editie is Parels van de Stad terug! Het festival wordt georganiseerd op zaterdag 14 september en vindt plaatst bij het Havenpark in Amsterdam. Dit jaar pakt het festival nog groter uit: artiesten als Frenna, Jonna Fraser, Josylvio zijn van de partij en natuurlijk mag Kris Kross Amsterdam niet ontbreken. Dit belooft een heel goed feestje te worden! Of je nu houdt van hiphop, disco, pop of disco classics, Parels van de Stad heeft het allemaal. De laatste tickets zijn in de verkoop, dus wees er snel bij. Tickets kun je nu bestellen op de website. Check hier ook gelijk even de volledige line-up, want dit belooft heel veel goeds. Go, go, go!

View post on Instagram
 

Afterparty – Parels van de Stad
Voor de mensen die nog lang niet klaar zijn met feesten na Parels van de Stad of de mensen die helaas geen ticket hebben weten te bemachtigen, is daar natuurlijk nog de afterparty. Deze wordt georganiseerd door Encore, die regelmatig hiphop en R&B-feestjes organiseren in Amsterdam. Voor €15 ben jij al aanwezig bij de afterparty. Geloof ons, dit is zeker een goede afsluiter.

View post on Instagram
 

Souk&co
Souk&Co neemt je 14 september mee op een wereldreis langs verschillende culturen. Natuurlijk geen festival zonder eten, daarom staan er genoeg foodtrucks met eten uit de wereldkeuken en kun je dansen op muziek van nationale- en internationale muzikanten. Oja, dit festival is ook nog een helemaal gratis. Klinkt dit niet als muziek in de oren?

View post on Instagram
 

The Amsterdam Beer Festival 
Hoewel wij bier vroeger niet zo lekker vonden, hebben wij het speciaalbier nu helemaal ontdekt. The Amsterdam Beer festival is dan ook iets voor de echte bier liefhebber. Het 3-daagse festival keert terug op het Marineterrein Amsterdam en geeft jou de kans om 50(1) speciaal bieren te proeven van 12 verschillende brouwerijen in Nederland. Wow, cool! Verder is er live muziek en natuurlijk een lekkere BBQ. Je betaalt €5 entree daar krijg je een speciaal festivalglas bij. Perfecte uitje voor een date met je lover?

Ps: Geen 18? Geen alcohol.

View post on Instagram
 

Fiesta Macumba
De Melkweg heeft zaterdag weer een super leuk feestje georganiseerd, en dit keer is het met Latina muziek! Shake those hips op reggaeton, cumbia, salsa, dancehall en Latin hiphop. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €13,70 en en kunt hier dansen van 23:00 tot 05:00 ‘s ochtends. Wohoooo!

View post on Instagram
 

Vrijmiboot
Bij dit evenement moet je snel bij zijn, want dit vindt namelijk vandaag (vrijdag 13 september) al plaats. De vrijmiboot vaart namelijk vanavond voor de laatste keer dit seizoen en dat moet natuurlijk afgesloten worden met een groot feestje! Met lekkere R&B, hiphop, disco en house hits én cocktails is dit een heerlijk bootfeestje en dat voor maar €16,90.

View post on Instagram
 

Vondel Disco
Ben jij groot fan van een silent disco? Goed nieuws, want dit weekend vindt er een silent disco plaats in Amsterdam en dat op een wel hele bijzondere locatie: De Tropen!  Dit is gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Hoe cool is dat?Helaas is het uitverkocht, maar wees niet getreurd: je kunt nog op Ticketswap kijken of je last minute een kaartje kunt fixen.

View post on Instagram
 

 

Must reads 👀