Fashion

Sexy en stoer: de broekpakken zijn een trend deze herfst 2019

Alle winkels hangen er vol mee en je ziet het steeds meer op straat: het broekpak. Deze modetrend is zo fijn, omdat hij eigenlijk bijna iedereen staat. Daarnaast heeft het een classy, maar ook stoere uitstraling ineen: perfect dus als je van beide stijlen houdt. Ook kan je het voor meerdere gelegenheden dragen: feestjes, naar je werk, naar school en noem maar op. Girlscene zet de mooiste exemplaren voor je op een rij.Herfst trend 2019: het broekpak
Een broekpak, oftewel power suit, kan je op verschillende manieren stylen. Naar je werk of studie stijl je het bijvoorbeeld misschien nét iets anders dan wanneer je met je vriendinnen een avondje cocktails gaat drinken. Om je een handje op weg te helpen, geeft Girlscene hieronder een paar tips hoe je dit fashionitem kunt stylen. 


Shop hier de leukste broekpakken:

 

 

How to wear een broekpak:
- Casual: voor een meer casual gelegenheid, kies je voor een effen wit t-shirt en draag je onder het pak je favoriete sneakers. 
- Zakelijk: combineer je powersuit met daaronder een mooie blouse en bijpassende hakken. 
- Avondje uit: wanneer je een feestje hebt kun je bijvoorbeeld voor een meer sexy look gaan. Draag bijvoorbeeld onder het broekpak een bralette, en vergeet natuurlijk je accesoires niet! 
- Lente/Zomer: combineer de blazer met een leuke short of mini-skirt.
- Herfst/winter: kies ervoor om een coltrui onder het pak te dragen. 

Waar je dan zo'n mooi broekpak scoort? Met deze H&M kortingscode koop je jouw favo broekpak extra voordelig. 

Bron: harpersbazaar.com | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved