The Secret Garden

Beauty door Redactie

Een tijd geleden kwam ik op de site ‘The Secret Garden’. Dit is een webshop van Serena Verbon. Zij maakt in haar vrije tijd allerleilekkere zeepjes, gezichtsmaskers, bodybutters, en lippenbalsems. Alles ziet er zo leuk uit dat ik dit natuurlijk ook wilde proberen!

Mijn bestelling bestond uit twee zeepjes (Blueberry muffin en Vanilla coco love), Lip Butter Balms in Sweet Vanilla , Body Scrub – Sweetie Pie en een Solid Lotion Bar in Coconut Cream. De verzending is trouwens super snel. Ik had dinsdag mijn bestelling geplaatst en kreeg het pakketje donderdag of vrijdag (dat weet ik niet meer precies) al.

Ik zal een korte review geven van ieder product:

De bodyscrub als eerste. Oh my god! Die geur is zo ontzettend lekker… Ik ben een vanilleaddict en deze scrub ruikt naar vanille met aardbeien! Need i say more? Het is een zoutscrub en hij scrubt erg fijn. Bovendien laat hij een verzorgend laagje olie achter op je huid.

Dan de lipbutter in Sweet Vanilla. Ook deze ruikt erg lekker. Hij smeert super lekker uit, hij smelt echt op je lippen. Er is ook de smaak kersen, dus die moet ik toch ook maar aanschaffen!

Dan de zeepjes. Ze ruiken stuk voor stuk super lekker! I love it! Ik ben helemaal fan van blokken zeep. Ze schuimen lekker maar zijn toch zuinig in gebruik dus je doet er erg lang mee. Het fijne aan deze zeepjes is dat ze je huid niet uitdrogen; ik haat het namelijk als je zeep gebruikt en je een trekkerige huid en schilfers van krijgt.

Dan de Solid Lotion Bar in Coconut Cream. Deze is super fijn. Hij smeert lekker uit op je huid. Ik ben alleen niet zo’n fan van de kokosgeur, die vond ik iets té. Toch maar wachten zodat ze weer Sweetie Pie maakt want die wil ik zeker hebben!

De site van de webshop is www.thesecretgarden.nl en haar eigen blog http://www.thesecretgardenslaboratory.blogspot.com/ waar ze nieuwe producten aankondigt, tips en tricks voor gezond haar of hoe je verse maskers maakt, is ook zeker de moeite waard om even langs te gaan.

door Demi