Food

In Amsterdam kun je deze week dineren in Ed Sheeran-stijl

Ben je dol op saus? Dan heb je het vast weleens meegemaakt: je gaat uit eten in een ietwat fancy restaurant en je mist de saus. Gewoon een flinke klodder mayo of nog beter, ketchup. Onze geliefde Ed Sheeran is dol op de rode tomatensaus en wisten jullie dat hij daarom stiekem zijn eigen flesje een restaurant binnensmokkelt? Gelukkig hoeft dit vanaf nu niet meer, want bij dit restaurant kun je nu net als Ed Sheeran genieten van een heerlijk diner ketchup. Lees hier waar je moet zijn.

Dineren als Ed Sheeran
Ed Sheeran nam dus altijd stiekem een flesje ketchup mee, als hij wist dat hij ging dineren in een fancy restaurant. Hij heeft zelfs een keer z'n assistent een fles met deze goddelijke rode saus voor 'm laten halen. Voor we je op ideeën hebben gebracht: don't. Wij hebben namelijk de perfecte oplossing voor je gevonden. Restaurant Bluespoon in Amsterdam (in hotel Andaz) hebben ze namelijk een speciaal driegangenmenu met als geheim ingrediënt Heinz Tomato Ketchup, zodat jij net als Ed Sheeran kunt dineren in stijl.

andaz ketchup ed sheeran

Exclusief driegangenmenu
Wees er wel snel bij, want dit exclusieve driegangenmenu is beschikbaar van 3 tot en met 16 september. Voor het diner betaal je €60 per persoon, dit is inclusief bijpassende wijnen. Je begrijpt dat wij dit als echte Ed Sheeran-fans niet willen missen ;-). Je vindt Bluespoon in het Andaz hotel aan prinsengracht 587 in Amsterdam.

andaz ed sheeran ketchup

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook