Food

Dit zijn de leukste hotspots in Nederland getipt door influencers

Naast dat we uit Instagram veel inspiratie halen voor onze outfits, is het ook de perfecte plek om te zoeken naar leuke restaurantjes voor een lunch of diner. Want zeg nou eerlijk, als je ergens wil gaan eten zijn foto's de beste manier om erachter te komen of het de place to be is. Gelukkig tippen influencers ook vaak veel nieuwe parels, en hoef je dus niet lang te zoeken! Wij zetten de beste tips van influencers voor je op een rij. 

1. Bamboa
Deze hotspot in Amsterdam is dit jaar geopend en wordt gerund door een influencer zelf: Kae Sutherland. Ze post dan ook regelmatig wat kiekjes van het restaurant op haar instagram. Door het interieur lijkt het net alsof je een Pinterest-paradijs instapt, we love it

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kae Sutherland (@kaesutherland) op

 

2. Cecconi's Amsterdam
Zin in Italiaans eten? Dit is waar je moet zijn! Cecconi's vind je in het Soho House, de bekende 'private member club'. Gelukkig hoef je geen member te zijn om bij Cecconi's te eten en is dit een dikke aanrader voor iedereen. Voor pasta en bruschetta, tot heerlijkste pizza's ben je hier aan het goede adres. Het restaurant zat al op verschillende plekken rond de wereld, van Miami tot Londen, en nu dus ook in onze hoofdstad, yes! Queen of Jetlags ging je voor ;-). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NOOR (@queenofjetlags) op


3. Gracy's 
Dé perfecte spot met een American vibe in Rotterdam. Houd jij van zoet? Hier hebben ze namelijk de beroemde Gracy's milkshake die je moet proberen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jennie (@jenniefromtheblog) op

 

4. Frenchie Café
Dit leuke restaurantje in Utrecht is perfectly instagrammable. De pancakes zijn hier ook nog eens extra bijzonder: red velvet #foodgoals

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Frenchie Café (@frenchiecafeutrecht) op

 

5. Mugs and mermaids
De naam zegt het al: deze hotspot straalt een en al een zeemeerminnen vibe uit #mermaidshavemorefun. Van blauw-paarse açai bowls tot aan zeeblauw gekleurde lattes, dit is zeker weten een dagje Den Haag waard.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Iris Nijboer (@irisamber) op

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved