News

Fans maken zich zorgen om Temptation Island's Milou

Als je vorig seizoen Temptation Island hebt gekeken ken je haar vast nog wel: 'Ons Milou'. Ze deed vorig seizoen mee aan Temptation Island met haar (nog steeds) vriendje Heikki. Het is de laatste tijd erg stil rond het koppel, alleen nu kwam Milou toch in het nieuws. Fans maken zich namelijk zorgen om haar en dat komt door deze foto.

'Milou is te dun'
'Eet iets kind...', 'Oehff meisje, iets meer eten...dan komt de jurk ook mooier uit' en 'Waar is die mooie meid van temptation eiland heen???' zijn een paar reacties die Milou ontving nadat ze gisteren een foto plaatste op haar Instagram. Op de foto is Milou te zien in een rode jurk. Het lijkt er inderdaad op dat Milou flink is afgevallen sinds haar deelname aan Temptation Island. Fans maken zich zorgen en vinden dat ze 'akelig dun' is. Ze vonden haar 'vollere' figuur veel mooier.

Of Photoshop?
Andere fans denken dat dit niet echt is, maar ze gebruik heeft gemaakt van Photoshop. Zo reageren een volgers: 'Teveel photoshop waaaar The FUCK is je bil ??' en 'Dit is sowieso bewerkt'. Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf.

.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook