Series & Films

Riverdale-acteur KJ Apa is binnenkort te zien in een nieuwe film

Ben je na Riverdale helemaal fan van KJ Apa? Dan heb je geluk, want de hottie is steeds meer in films te zien. Binnenkort ga je de Riverdale-acteur ook weer zien op het witte doek, want hij heeft de hoofdrol in de film I Still Believe. Spoiler alert: hij gaat heel veel zingen in de film. 

I Still Believe
De nieuwe film I Still Believe, waar Riverdale-acteur KJ Apa straks in te zien is, is een waargebeurdverhaal over de mega star Jeremy Camp die vooral bekend is van zijn christelijke rockliedjes. Het nummer I Still Believe schreef Jeremy nadat zijn vrouw overleed. Dat wordt dus echt een tranentrekker.  

KJ Apa gaat dus Jeremy Camp spelen en zal dus heel veel zingend te zien zijn in de film. Actrice Britt Robertson zal zijn lover spelen in de film. De twee hebben eerder al samen gespeeld in de film A Dog's Purpose (die nu ook op Netflix staat!). 

Trailer I Still Believe
Benieuwd naar de film? We moeten jammer genoeg nog een hele tijd wachten, want hij komt waarschijnlijk pas in maart 2020 uit in de bioscoop. Tot die tijd kunnen we gelukkig nog genieten van de trailer, maar pak de tissues er maar wel bij. 

Beeld: I Still Believe

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook