Lifestyle

Horoscoop september 2019: wat brengt deze maand jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de horoscoop van september 2019 jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop september 2019!

Horoscoop september 2019: Ram​ (21 maart t//m 20 april)
Je hebt onlangs een beslissing genomen waar je uiteindelijk toch niet zo erg achter staat als je had gedacht. Op het moment dat je de beslissing nam voelde het goed, maar nu de knoop is doorgehakt voelt het allemaal wel heel definitief. Het is ook niet makkelijk, Ram, maar vertrouw een beetje op jezelf! Je hebt deze beslissing ooit gemaakt en dat is niet voor niks. Denk terug aan alle redenen die je had bedacht, dan zul je zien dat je beslissing echt zo slecht nog niet is. 

Horoscoop september 2019: Stier (21 april t/m 21 mei)
De vakantie is voorbij en jij hebt het gevoel dat er iets mist. Dit gevoel zou je niet snel uitspreken, maar je zit er wel mee. Ons advies: grijp deze situatie aan om uit je comfortzone te gaan. Ontmoet nieuwe mensen, onderneem iets wat je met deze mensen nooit had gedaan! 

Horoscoop september 2019: Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)
Deze maand staat in het teken van toekomstplannen. Je bent het afgelopen jaar aan het evalueren en je maakt plannen voor het komende jaar. Dat is heel goed, Tweelingen! Niet iedereen doet aan zelfreflectie, maar jij weet hoe belangrijk dat is.  Let er wel op dat je realistische doelen voor jezelf stelt. Je bent heel ambitieus, maar je wil ook niet dat je later teleurgesteld wordt omdat je bepaalde doelen niet hebt gehaald. 

Horoscoop september 2019: Kreeft (22 juni t/m 21 juli)
Deze maand verloopt een beetje chaotisch. Plannen worden gewijzigd, dingen lopen een beetje anders dan verwacht. In eerste instantie is dat jammer, maar probeer het positief in te zien door je te bedenken dat er altijd iets voor in de plaats komt. Probeer in ieder geval te praten over je gevoelens, ook al is dat soms lastig. Als je dit doet, dan zal toch nog een top maand worden! 

Horoscoop september 2019: Leeuw (22 juli t/m 22 augustus)
Als er iemand houdt van een lekker weertje, dan ben jij het wel. Je bent helemaal in je nopjes als je 's ochtends de gordijnen opendoet en je een blauwe lucht ziet. Toch is dit niet altijd het geval en dan ben je ook minder te genieten. Je kunt er niet zo goed tegen als dingen niet gaan zoals jij wil, maar dat zal je toch ooit moeten leren. Houd dit in gedachten: de wereld vergaat niet. 

Horoscoop september 2019: Maagd (23 augustus t/m 23 september
Er staat een fijne maand voor de deur, Maagd. Je wordt spontaan vrolijk als je de zon ziet en jouw vrolijkheid werkt aanstekelijk. Mensen vinden het fijn om met jou om te gaan deze maand, dus bereid je voor op veel sociale activiteiten! Pas wel op dat je niet té veel geniet op het gebied van eten, een patatje en een ijsje gaan er zo in, maar op lange termijn word je ook niet blij van al dat vette eten. 

horoscoop augustus 2019

Horoscoop september 2019: Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)
Je vindt het soms moeilijk om jezelf open te stellen voor anderen. Dat is op zich helemaal niet erg, maar soms ervaar je dat zelf wel als vervelend. Als je mensen nog niet zo lang kent, dan durf je niet altijd helemaal jezelf te zijn en dat zou je wel graag willen. Maak het deze maand tot een missie om je wél open te stellen. Hoe meer je dat doet, hoe minder eng het wordt. Bovendien weet je maar nooit wat voor nieuwe contacten je er door krijgt! 

Horoscoop september 2019: Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)
Je geniet met volle teugen van deze maand. En terecht, want je weet dat de komende maanden een stuk drukker zullen worden. Je hebt allemaal leuke dingen op de planning staan en dat is mooi, maar zorg ook dat er activiteiten op staan waar je normaal nooit aan toe komt. Wat dacht je van je kamer opruimen of bijkletsen met die ene vriendin die je al een tijd niet hebt gesproken?

Horoscoop september 2019: Boogschutter (23 november t/m 21 december)
Jij hebt wel reden voor een feestje! Of dat nou is omdat je daadwerkelijk iets te vieren hebt zoals een nieuwe baan of iets op het gebied van school of studie, of omdat je gewoon vindt dat je wel een feestje mag vieren: deze maand hang jij de beest uit. Neem het er lekker van, Boogschutter, maar let wel een beetje op jezelf. Niet iedereen heeft het beste met je voor. 

Horoscoop september 2019: Steenbok (22 december t/m 20 januari)
Je lijkt beter in je vel te zitten, Steenbok. Of dat nou komt doordat je eindelijk rust hebt genomen of doordat je nieuwe energie krijgt door al je avonturen, je hebt het gevoel dat alles een beetje in balans is. Fijn, want dat is toch wat iedereen wil? Geniet van deze mooie maand september en beloon jezelf met iets leuks. 

Horoscoop september 2019: Waterman (21 januari t/m 18 februari)
Het hele (school)jaar ben je eigenlijk heel serieus bezig geweest, maar deze maand gooi jij je haren een beetje los. Je zult spannende en avontuurlijke dingen meemaken (als je dat al niet meemaakte), of je maakt er tenminste plannen voor. Probeer wel een beetje de controle los te laten, je kunt niet altijd 100% voorbereid zijn. 

Horoscoop september 2019: Vissen (19 februari t/m 20 maart)
Je hebt behoefte aan iets nieuws. Je hebt een beetje het gevoel dat je vast zit. Je wacht op bepaalde dingen en het gaat je niet snel genoeg. Het liefst kom je in actie, maar soms kun je niet meer doen dan afwachten. Ga met de stroom mee, Vissen. Het komt vanzelf, echt waar. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved