De nieuwe zomergeuren

Beauty door Redactie

Een van de leuke dingen van het voorjaar is dat de nieuwe zomergeuren in de winkels komen! Als je ze ruikt krijg je meteen een zomers gevoel en ook de flesjes zien er vrolijk uit.

DKNY Be Delicious Fresh Blossom is een frisse en vrouwelijke geur. De geur is geïnspireerd op de appelbloesem en zit net zoals zijn voorgangers in een appelvormig flesje. Maar dit keer met een zomerse roze kleur.

Salvatore Ferragamo´s Incanto Bliss is een fruitige en bloemige geur. Het flesje is dit keer geïnspireerd op de zee.

Escada heeft ook dit jaar weer een nieuwe zomergeur met Ocean Lounge. De geur is zoet en modern en zit in een chique roze-rood flesje.

Givenchy heeft een zomer editie van Very Irresistible gemaakt: Summer Sorbet. Givenchy beschrijft de geur als ‘enchanting and girlish’.

Insolence Eau Glacée is de zomereditie van Guerlain’s Insolence. De geur gaat voor de associatie met ijs en is daarom heel fris.

CK One Summer is een unisex geur. Het is een ongelofelijk frisse geur door ingrediënten als komkommer en limoen. De eau de toilette spray van 100 ml (flinke flacon, dus!) kost € 43,-.

Euphoria Spring Temptation is afgeleidt van Calvin Klein’s Euphoria. De geur is sensueel met een bloemig hart. De eau de parfum spray van 50 ml kost € 65,-.

CK IN2U HEAT for her is een cocktail van fruitsoorten, exotische roze bloemen en bloedsinaasappel. Mmm! Het is een limited edition en de 100 ml eau de toilette kost € 49,-.

Voor de zomer heeft Marc Jacobs wel drie geuren bedacht voor zijn Summer Splash collectie: Lemon, Cucumber en Rain. Lemon is fris, Cucumber is licht en koel, Rain is verfrissend en rustgevend.

Prada Infusion de Fleur d’Orange is een limited edition die maar vier maanden in de winkel zal zijn. Het is een warme en sensuele geur.

Calvin Klein’s Eternity Summer is de zomerversie van Eternity en is een romantische en bloemige geur, met ingrediënten als: perenbloesem, lychee, Chinese gember, roze fresia, magnolia, cederhout, tonka-bonen en muskus. De 100 ml eau de parfum spray kost € 61,-.

Burberry Summer is fris en licht. Het schijnt te ruiken naar een tropisch woud vlak na een flinke hoosbui.

Jean Paul Gaultier´s Madame is pas net uit en ze komen meteen met een zomereditie: Madame Eau Fraiche. Het is een lichtere, frissere versie van het origineel.

Cool Water Woman Cool Summer geeft je een heerlijk eilandgevoel. Zonnig en zinnelijk Hawaïaans passiefruit met jasmijn, perzik en muskus. Super tropisch dus! De 100 ml versie kost € 42,50.

door onze redactrice Arancha