Beauty

Jil Sander SUN

Wist jij dat het parfum SUN van Jil Sander al sinds 1989 bestaat? Het is dus 20 jaar oud en viert een feestje…

Speciaal ter ere van deze ‘verjaardag’ is er nu een limited edition te koop: de SUN Magnum van 250 ml, een enorme fles dus. Hij kost € 63 (maar ja, je doet er dan ook echt mega lang mee).

Ook nieuw – ter ere van het jubileum zijn de Sun Collectables, een eau de toilette van 75 ml met een bedeltje voor je mobieltje. Er zijn 6 verschillende versies: een strandemmertje, een reddingsboei, een boot, een ijsje, de SUN flacon en een supercute eendje! Deze speciale flesjes kosten € 39,50.

En tot slot: een speciale make-uplijn van Jil Sander SUN. De twee nieuwe make-up paletten die dit voorjaar uitkomen, zijn alles wat je nodig hebt voor het hele zonseizoen. Het ene product is de Sunny Rays All Over Powder (€ 27,-), een poeder in vier tinten (die je met een poederkwast met elkaar kunt mengen). Je kunt ‘m gebruik als gezichts- of lichaamspoeder maar ook als oogschaduw.

Het tweede product is de Sunny Rays Lipgloss Palette (€ 21). Een superschattig doosje met twee naar vanille smakende kleuren (frambozenrood en oranje) die individueel of in combinatie met elkaar aangebracht kunnen worden. Lekker zomers!

Alle producten zijn nu bij de parfumerie te koop. Ik zou zeggen: laat de SUN maar schijnen…

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved