Fashion

Back 2 School: met deze fashion items steel jij de show

De zomervakantie is bijna voorbij, maar betekent dit dat het ook over is met de pret? Helemaal niet! De eerste schooldag is immers des te meer reden om met je bestie te gaan shoppen. Met welke outfit steel jij de show? Verander de gang in je eigen catwalk met onze favoriete Back 2 School items. Welke is jouw favoriet? 

1. Teddy jas

Met de gure herfstdagen op komst gaat er niets boven wegduiken in een zachte jas. Deze teddy voelt als een warme deken om je heen als je weer en wind trotseert en maakt die fietstocht naar school misschien nét iets draaglijker!

Teddy, € 19,99

2. Stoere bikerboots

Je hebt ze vast al in het zwart, maar hoe tof zijn deze witte bikerboots met plateauzool? Draag ze met een mom-jeans en simpel T-shirt of als het warm is met een jurkje. Je mag die zomerbenen immers nog best even showen, right!

Boots met plateauzool, € 34,99

3. Beige blouse

In deze houthakkersblouse met Burberry-achtig printje steel jij gegarandeerd de show op de eerste schooldag! Combineer ‘m met de witte boots hierboven en iedereen zal je vragen waar je die toffe outfit hebt gescoord.

Katoenen overhemdblouse, € 14,99

4. Pastelroze trui

Een warme sweater met tekst – kan niet mis gaan. Is het druilerig als je weer naar school moet? Combineer ‘m dan met een stoer spijkerjack en jouw look is er helemaal klaar voor. 

Sweater, € 14,99

5. Fietsbroekje

Je haat het of je vind het fantastisch – de fietsbroek trend. Twijfel je er nog over? Dit exemplaar met panterprint trekt je vast over de streep. Hij is stoer, hip én combineert lekker met een oversized zwart T-shirt en stoere bikerboots!

Fietsbroekje, € 7,99

6. Fannypack

Geen zin om je rugzak steeds van je rug te laten glijden om je telefoon te pakken? Dan is een fannypack de ideale oplossing. Stop je belangrijkste spullen erin en hang ‘m om je schouder. 

Heuptasje, € 12,99

7. Jurkje

Yes, jouw zomerbenen mogen gezien worden! Combineer deze stoere bordeauxrode jurk met een simpel wit T-shirt voor een perfecte Back 2 School look. 

Jurk, €29,99 

8. T-shirt

Zet meteen de toon met je bestie als jullie samen de school binnen stappen met dit T-shirt aan. ‘Better together, stronger forever!’ Niemand die jullie nog klein krijgt vandaag. Combineer ‘m met een stoere jeans, sneakers en natuurlijk je mooiste tas. 

T-shirt met print, € 9,99

Must reads 👀