Lush Vanille

Beauty door Redactie

Laatste schreef ik al over vanille producten (waar ik zo gek op ben). En nu heeft Lush een hele Vanille lijn!

Vanilla Puff Dusting Powder

Lichaamspoeders kennen we eigenlijk niet zo goed in Nederland, we associeren het vaak met oudere Engelse dametjes met geborduurde zakdoekjes. Maar probeer het eens. Dit nieuwste lichaamspoeder houdt je huid zacht en fris en ruikt superlekker... naar vanille! Hij kost 10.50.

Vanilla Delite

Een bodylotion in een flesje, dat zie je niet vaak bij Lush. Deze naar vanille ruikende bodylotion (met een klein beetje kiwi en jasmijn) hult je in een warme deken. Hij is wat lichter van samenstelling dan onze andere bodylotions, maar zooooo lekker! Hij kost 18,40.

Vanillary parfumbalsem

Van vanille krijgen we voorlopig geen genoeg. Gelukkig kunnen we deze kleine obsessie nu lekker makkelijk mee nemen. Dit is een solid perfume, dus een geurtje in een klein doosje. Fijn voor in je handtas! Deze kost 11,-.

Ik heb deze zelf ook, en ben er gek op!

Vanilla Fountain

Deze bruisbal ruikt opgelost in water zo verschrikkelijk lekker dat je eigenlijk het liefste een slokje van het badwater zou willen nemen. Of zou willen dat je een toetje in de koelkast had staan dat zo rook. We genieten dus van een heelijk zacht, zoet, maar toch ook weer kruidig bad! Met vanille en jasmijn. Deze bruisbal kost 4,75 maar je kunt 'm ook fijn in stukken hakken...