Beauty

Sarah Jessica Parker parfums

Sarah Jessica Parker heeft ondertussen maar liefst zes parfums. Waarvan de laatste drie een aparte collectie zijn. Het succes van Lovely beviel Sarah Jessica blijkbaar zo goed, dat ze maar parfums blijft maken. Maar dat is helemaal niet erg, want ze zijn niet voor niets zo populair!

Lovely

Lovely was haar eerste parfum. In een romantisch, roze flesje zit een geur die Sarah Jessica vrouwelijk en tijdloos noemt. Het parfum is geïnspireerd op alle ´lovely things´ in het leven en op Sarah Jessica´s liefde voor geuren met elkaar te mengen. Er zitten dan ook verschillende soorten ingrediënten in, waaronder lavendel, appel martini (!), patchouli, witte amber en musk.
De reclame was geïnspireerd op een fotosessie van Marilyn Monroe. Er waren heel veel schoenen voor geleend, maar uiteindelijk wilde Sarah Jessica op haar blote voeten de reclame doen.

Covet

Covet is geïnspireerd op ‘dat gevoel dat iets onweerstaanbaar is en dat je het moet hebben!’, zegt Sarah Jessica. De geur is wat zwoeler als Lovely en op het groene flesje zit een ring die je zelf kunt dragen. Er zit onder andere Siciliaanse citroen, lavendel, chocolade, amber en musk in.

De reclame is bijna een in Parijs opgenomen mini filmpje,  waarin Sarah Jessica geobsedeerd is door haar eigen geur. Let ook op de prachtige Christian Lacroix jurk die ze draagt!

Achter de schermen bij het maken van de reclame:

Covet Pure Bloom:

Covet Pure Bloom werd vorig jaar bijna tegelijk met de Sex And The City film uitgebracht. Het flesje is hetzelfde als Covet, maar dan in het paars. Het is geïnspireerd op de Hawaiaanse Pikaki bloem, die Sarah Jessica rook toen ze daar op vakantie was. De bloem is volgens Sarah Jessica ´puur paradijs en zeldzaam sensueel´.  Naast de Pikake bloem zit er ook manderijn, kokosnoot water, jasmijn en amber in. Voor Covet Pure Bloom is geen reclamefilmpje gemaakt.

The Lovely Collection

The Lovely Collection is het nieuwste project van Sarah Jessica. Het bestaat uit drie parfums: Dawn, Endless en Twilight. Ieder voor een deel van de dag.
Dawn is volgens Sarah Jessica ‘de frisse geur, het is geïnspireerd door de ochtend. Die momenten voor jezelf, waarbij je verwelkomd wat de dag je te brengen heeft’. De ingrediënten zijn onder andere: citrus cocktail, violet bladeren, orchideeën en musk.

Voor Endless haalde ze de inspiratie uit ´die momenten in het leven dat je puur gelukkig bent en houdt van het leven´. In het parfum zit onder andere: rode appel, kamille, musk en sandelhout.

Twilight is geïnspireerd door het einde van de dag en ‘de momenten van intimiteit en close met elkaar zijn’. Het is de sensuele geur van de drie. Er zit onder andere: roze peper, bergamot, jasmijn en amber in.

Mijn persoonlijke favorieten: Dawn, een frisse lenteachtige geur. En Endless, een warme zomerachtige geur.

door onze redactrice Arancha

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved