Series & Films

Dit is waarom je het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux op TLC moet zien

Het is weer bijna tijd voor een nieuw seizoen van Say Yes To The Dress Benelux. Verschillende brides to be gaan op zoek naar hun droomjurk. Maar dat is natuurlijk nog niet zo heel erg makkelijk. Er is namelijk heel veel keus én ze nemen hun entourage mee die meekijken en hun mening delen. Benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren in dit nieuwe seizoen en waarom je zeker moet kijken? Lees dan maar snel verder. 

Nieuw seizoen Say Yes To The Dress Benelux
In het nieuwe seizoen gaan heel veel verschillende brides to be op zoek naar een droomjurk. Zo kan Samantha (30) niet wachten en leeft ze de komende tijd liever op droog brood, dan dat ze niet in een perfecte bruidsjurk trouwt. Voor Denise is het haar grootste nachtmerrie, want ze draagt nóóit jurken. Toch wil ze voor dé dag een jurk vinden, waarin ze zich vrouwelijk en sexy kan voelen. Gaat het Fred van Leer lukken om hun droomjurk te vinden?

dress tlc programma
Afleveringen
Je hoeft gelukkig niet lang meer te wachten op het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux, want aanstaande dinsdag 13 augustus om 20:30 uur zien we de eerste bruidjes verschijnen op TLC. Enne, goed nieuws: het nieuwe seizoen heeft maar liefst tien afleveringen. Tien afleveringen lang kan je genieten van Fred en de brides to be die (hopelijk) 'yes' roepen en kan jij heerlijk mee fantaseren over jouw droomjurk. 

Bijzonder moment
Say Yes To The Dress Benelux is natuurlijk voor vrouwen die op zoek gaan naar de jurk voor hun bruiloft, maar in dit seizoen is er wel een heel bijzonder moment. Zo gaat Fred van Leer namelijk op zoek naar een jurk voor de 82-jarige Anny. Ze is vroeger getrouwd in een mantelpakje, maar droomt nog steeds van een prachtige jurk. Anny weet van niks, maar haars dochter gaan haar verrassen, zodat zij ook nog even haar 'Say Yes'-momentje heeft. Dat is toch te lief?! 

Zie hier alvast een klein voorproefje van het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux. Enne, trommel je vriendinnen op om samen te dromen over jullie 'Say Yes'-momentje. 

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met TLC.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook