News

Temptation Island verleidster Daniëlle had anorexia

”Op mijn slechtst woog ik nog maar 35 kilo en toen ben ik bijna overleden” zijn de woorden van verleidster Daniëlle. Ze doet dit seizoen mee als verleidster aan Temptation Island VIPS 2019 en is in het normale leven is ze voedingsconsulent. Vroeger ging ze heel anders om met eten en had ze anorexia. In Temptation Gossip doet ze haar verhaal.

Verleidster Daniëlle had anorexia
Als je geen genoeg kunt krijgen van Temptation Island VIPS 2019, dan is daar nog Temptation Gossip. Hierbij gaat Ferry Doedens op bezoek bij kandidaten. Dit keer was verleidster Daniëlle aan de beurt, het meisje dat druk bezig is met het verleiden van Thomas Cox. Hoewel Daniëlle een echte pro is in verleiden op het eiland, is ze in het dagelijks leven voedingsconsulent. Ze is hierdoor veel met eten bezig, maar dat was vroeger wel anders.

Daniëlle had namelijk anorexia. Daniëlle onthult vervolgens aan anorexia te hebben geleden. “Ik was heel erg ziek”, vertelt ze openhartig. ”Op mijn slechtst woog ik nog maar 35 kilo. En toen ben ik bijna overleden” vertelt ze openhartig aan Ferry in Temptation Gossip. Haar drijfveer was het ontvangen van complimenten. ”Ik dacht: als ik nog dunner word, dan krijg ik nog meer complimenten”. Op een gegeven moment ging het zo slecht dat ze moest kiezen: eten of dood en gelukkig koos Daniëlle er toen voor om te gaan eten.

Must reads 👀