Beauty

Iedereen is fan van dit nieuwe spotgoedkope skincare merk

Je huid verzorgen is belangrijk, want we hebben er maar één van. Van serums tot dagcrèmes en toners, wij smeren maar al te graag. Omdat we dol zijn op smeren, hebben we regelmatig een nieuw potje nodig en dat is toch best wel prijzig. Maar natuurlijk willen we wel het beste voor onze huid. Gelukkig hebben wij een nieuw skincare merk gevonden voor een hele fijne prijs en de gebruikers zijn laaiend enthousiast. Check hier wat de bestsellers zijn.

The Ordinary
Ben jij op zoek naar goede skincare producten, maar wil je geen fortuin uitgeven? Dan is het nieuwe merk The Ordinary iets voor jou. De producten van The Ordinary bevatten ingrediënten die je vaak alleen tegenkomt in producten van duurdere merken (denk aan retinol, glycolzuur toners, AHA-peelings en vitamine C), maar dit merk verkoopt ze voor een veel fijn prijsje.

Het merk heeft het afgelopen jaar zelfs al meerdere prijzen in de wacht gesleept, zoals: Cosmopolitan Beauty Award, The Sunday Times Glamour Beauty Power List, Grazia Beauty Awards en nog veel meer. Dat belooft heel veel goeds. Wij hebben de bestsellers van The Ordinary voor je op een rij gezet:

 

Beeld: Unsplash

Must reads 👀