Series & Films

Secret Obsession: dé vervanger voor de serie 'You'

Ben je fan van Gossip Girl of gewoon verslaafd aan series kijken? Dan is de kans groot dat je de serie 'You' al hebt gezien. Helaas kwam aan seizoen één een eind en moeten we nog even geduld hebben tot seizoen twee op Netflix komt. Gelukkig hebben we inmiddels een goede vervanger geworden en dit maakt het wachten een stuk draaglijker.

Netflix-film 'You'
In de serie 'You' speelt Penn Badgley (Dan uit Gossip Girl) Joe, hij wordt verliefd op Guinevere Beck. Van een hevige verliefdheid gaat het al snel naar een obessie voor haar en begint hij met stalken. Hij weet Beck overal te vinden en zorgt dat niets de relatie tussen de twee in de weg komt te staan...

Secret Obession
De nieuwe film Secret Obsession heeft veel van de serie 'You' weg. In deze nieuwe thriller kijken we naar Jennifer (gespeeld door Brenda Song, die je misschien kent van Zack & Cody ;-)). Ze is net getrouwd en komt door een ongeluk in het ziekenhuis terecht. Door het ongeluk weet ze niets meer. Gelukkig staat haar man Russell voor haar klaar, maar is hij wel echt wie hij zegt dat hij is? En heeft hij wel echt goede bedoelingen met haar? Bekijk hieronder de trailer. Secret Obession staat vanaf 18 juli op Netflix.

Lees hier wat we tot nu toe weten over het tweede seizoen van de Netflix-serie 'You'.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook