News

Chey haalt uit naar Love Island-koppel Stenn en Rowéna

Afgelopen weekend was de finale van Love Island 2019. Hands up als jij je dagelijkse portie liefde en drama ook al mist... Wij in ieder geval wel, maar gelukkig hebben we nog genoeg om ons mee bezig te houden wat Love Island betreft. Welke stellen zien elkaar nog? Welke vriendschappen zetten voort buiten de villa? En hoe reageren exen op de nieuwe koppels... Chey had in ieder geval gelijk een duidelijke mening over haar ex-liefje Stenn die uiteindelijk in de finale stond met Rowéna.

Chey haalt uit naar Love Island-koppel Stenn en Rowéna
Dat het al niet helemaal lekker liep tussen Chey en Stenn tijdens Love Island 2019 was al duidelijk. Of het nou de leeftijd van Stenn was of het krachtige karakter van Chey, dit avontuurtje duurde niet lang. Chey moest de villa verlaten en ging naar huis en Stenn bleef achter. Gelukkig was daar Rowéna, die de 19-jarige Stenn wel zag zitten. Chey had nog maar net de villa verlaten of er bloeide al iets moois op tussen die twee. Maar hey, Chey is Chey niet als ze daar geen mening over heeft en die vertelt ze natuurlijk maar al te graag.

chey love islandn 2019

Ze vertelt aan Grazia wat ze vindt van de romance tussen Rowéna en haar ex-liefje Stenn. "Hij had aan mij meerdere keren aangegeven dat hij haar niet zag zitten en alleen maar een vriendschappelijke klik voelde" vertelt Chey aan Grazia. "Ik heb de avond van mijn vertrek tegen hem gezegd: ‘Ga je wel openstellen voor iemand anders.’ Maar hij zei: ‘Nee, nee, dat ga ik niet doen.’ En dan ben ik nog geen dag de villa uit en zoent hij al met Rowéna." Aii... Dat moet niet leuk zijn om vanaf de bank te zien.

Vervolgens voegt ze er nog aan toe dat ze geen vertrouwen heeft in de relatie tussen Stenn en Rowéna en benieuwd is hoe lang dit stand houdt. "Volgens mij vindt Rowéna Stenn leuker dan hij haar". Hij hoeft in ieder geval niet terug te komen bij Chey. "Wil hij nog iets kwijt of mij een bericht sturen, dan mag dat, maar ik sta niet meer open voor een potentiële romance."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

Bron: Grazia

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook