Vichy Normateint

Beauty door Redactie

Vichy is een cosmetica- en verzorgingslijn die iedereen wel kent: elk product doet wel iets goeds voor je huid. Ze hebben ook de Normateint foundation, speciaal voor meiden met een vette huid.

De Normateint producten zorgen voor talgreductie. Talg is het vettige goedje dat uit je poriën komt en zorgt voor die vettige huid en puistjes. Door de Normateint producten wordt dit dus minder.

De manier van aanbrengen is hetzelfde als alle andere foundations: eerst je huid schoonmaken en verzorgen, dan drie stipjes Normateint aanbrengen (op je voorhoofd en wangen) en dan egaal uitsmeren zodat je geen dikke laag krijgt. Door het bestanddeel Zincadone A wordt je huid egaler en mooier omdat onzuiverheden zichtbaar vermindert. De foundation zorgt ervoor dat je huid de hele dag mat is en niet gaat glimmen en laat onzuiverheden verdwijnen.

Op review websites als MakeupAlley.com wordt de Normateint lijn echt onwijs goed beoordeeld! De overall rating is 3.7, en je kunt maximaal een 5 geven aan een product. Supergoed dus! Misschien wel de moeite waard om een keer te proberen?

Erg duur zijn de producten niet, voor een tubetje (30ml) Normateint betaal je €15,18. Er zijn zes kleuren, dus vast en zeker ook één die bij jouw huidskleur past.

De artikelen zijn te koop bij de apotheek en online via www.yourskin.nl.

door onze redactrice Cynthia