News

Zo zag de eerste werkdag op de Riverdale-set eruit zonder Luke Perry

Zoals jullie allemaal weten staat seizoen 4 van Riverdale op de planning. De opnames zijn inmiddels begonnen en dat helaas zonder Luke Perry, die in maart overleed. De eerste werkdag voor de Riverdale-acteurs startte deze week en stond in het teken van Luke. Lees hier hoe het er aan toe ging tijdens de eerste opnamedag.

De cast van Riverdale kwam maandag voor het eerst bij elkaar om aan het komende seizoen te werken. Mädchen Amick (de moeder van Betty in de serie) liet weten dat deze dag stond in het teken van herinneringen aan collega Luke Perry. Ze plaatste een foto op Instagram met haar collega's en de volgende tekst:

"Niets dan liefde, herinneringen en rouw om onze geliefde Luke op onze eerste dag terug", schreef de actrice bij een groepsfoto van de cast. "We missen je Luke." Marisol Nichols (de moeder van Veronica) repostte de foto en voegde eraan toe: "Eerste repetitie voor het vierde seizoen van Riverdale. Opgedragen aan Luke. We houden van je man, en eren je zo goed als we kunnen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mädchen Amick (@madchenamick) op

Riverdale seizoen 4 op Netflix
In juni is daarnaast bekendgemaakt wanneer Riverdale seizoen 4 van start gaat bij The CW. Yay! Het vierde seizoen start op 9 oktober bij The CW. Waarschijnlijk staat de eerste aflevering zoals gewoon de dag erna, dus 10 oktober op Netflix.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Roberto Aguirre-Sacasa (@writerras) op

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook