News

Dit zijn de winnaars van Love Island 2019

Gisteren was het dan eindelijk zover, de finale van Love Island 2019. Welk koppel wint Love Island 2019 en gaat er vandoor met €25.000? Was jij voor Sten en Rowéna? Aleksandra en Denzel? Matthy en Kelly of Sebastiana en Martin? Het publiek heeft gekozen en dit was de favoriet (spoiler alert).

Als je de aflevering van gisteren nog niet hebt gezien en nog niet wil weten welk koppel er gewonnen heeft, scroll dan vooral niet door ;-).

Love Island 2019 finale
Gisterenavond vond de zenuwslopende finale van Love Island 2019 plaats. Hoewel bijna iedereen in het begin dacht dat Sebastiana en Martin, de publieksfavorieten van het seizoen, er met de prijs vandoor gingen bleek niets minder waar.

Love Island 2019 winnaars
Uiteindelijk gingen namelijk Denzel en Aleksansra me de prijs naar huis en dat zag het koppel totaal niet aankomen. ''We zijn nooit echt het favoriete koppel geweest, dus in mijn hoofd was het niet echt een optie'' vertelt Aleks. Ook Denzel kan het nog niet geloven: ''Het is heel apart hoe alles gelopen is, maar uiteindelijk heel mooi om het programma te winnen en de liefde te vinden. Dat is gewoon dubbel geluk''. Wat ze met het geld gaan doen? Ze gaan er samen van op reis. Woehoe! Gefeliciteerd Aleksandra & Denzel, het is jullie gegund.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aleksandra J (@aleksandraj_) op

Bron: RTL Boulevard

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook