Lifestyle

Bye bye Girlscene! Stagiaire Sylvana neemt afscheid

Hey lieve meiden van Girlscene, hier ben ik weer. Ja ik zeg ‘weer’ want het voelt als gisteren dat ik mijn eerste artikel voor jullie schreef. Ik vind het dan ook moeilijker dan verwacht om aan mijn laatste artikel te beginnen en zit hier maar een beetje voor mij uit te staren. Mijn tijd bij Girlscene is écht voorbijgevlogen en ik heb bizar veel geleerd en te gekke kansen gekregen. Laten we maar beginnen bij het begin..

Ik kwam wat later het team versterken van Girlscene, maar ik ben nog nooit met zulke open armen ontvangen. Ik had mijn sollicitatie bij Donnie en ik mocht gelijk de volgende dag beginnen. Zenuwachtig dat ik was, want ik vond schrijven altijd heel erg leuk, maar had nog totaal geen ervaring. Gelukkig was het een heel fijne werksfeer en kon ik alles vragen en zeggen wat ik maar wilde, ik heb me nog nooit zó thuis gevoeld op een stageplek. 

View post on Instagram
 

Elke ochtend ging ik weer met plezier op mijn fietsje naar het kantoor boven de Foodhallen. De Foodhallen mag wel genoemd worden, want jeetje wat hebben we veel gegeten op de redactie. Van de nieuwste Ben en Jerry’s, Magnums tot Tony Chocolonely: alles werd geproefd. Probeer daar maar eens nee tegen te zeggen ;-).

Maar naast dat we vooral bezig waren met eten, hebben we ook veel gelachen. En je zou het bijna niet denken, maar daarnaast waren we ook hard aan het werk en heb ik ontzettend veel geleerd. Niet alleen over het vak, maar ook over mezelf. Ik heb mijzelf super erg ontwikkeld en dingen gedaan waar ik van te voren nooit had gedacht dat ik het kon. Ik heb lang getwijfeld over in welk werkgebied ik later wil gaan werken maar door mijn stage bij Girlscene weet ik éindelijk wat bij mij past. 

Ook ben ik ontzettend dankbaar voor alle kansen dat ik heb gekregen door Girlscene. Zo mocht ik helemaal (alleen) op perstrip naar London voor twee dagen, heb ik Harrie (de hengst) van Ex On The Beach mogen interviewen (wat heeft die gast een praatjes), Victoria Secret model Robin Holzken en de hele cast van Temptation Island Vips geïnterviewd. Als ik erop terugkijk besef ik pas hoe gaaf dit was en hoe blij ik ben dat ik dit heb mogen meemaken.

View post on Instagram
 

Ik wil Girlscene bedanken voor dat ik mijzelf zo heb mogen en kunnen ontwikkelen, ik ben dankbaar dat ik toch nog de laatste stagiaire heb mogen zijn van Donnie, want ik heb onwijs veel van haar geleerd (en genoten van al haar verhalen). Ook heb ik door Girlscene een heel lief vriendinnetje Laura erbij. Ondanks dat ik natuurlijk wel blij ben dat ik nu zomervakantie heb, ga ik de ‘Girlshine’-redactie erg missen. 

Lieve lezeressen: ook jullie wil ik ontzettend bedanken, ik heb met alle liefde voor jullie geschreven. 1 ding is zeker: jullie gaan nog van mij horen. 

Veel liefs,
Sylvana