Nivea Soft limited edition

Beauty door Redactie

Nivea Soft is een samenwerking aangegaan met de gevierde Indiase modeontwerper Manish Arora. Het resultaat van deze samenwerking: drie prachtige en unieke designs voor de Nivea Soft potten.

Katy Perry in een design van Manish Arora

In zijn voorjaar/zomer collectie 2009 stond het circus centraal. Het circusleven met al zijn kleur, spektakel en magie vormde de basis voor de ontwerpen van Manish Arora voor de verpakkingen van Nivea Soft. De verschillende potten zijn rijk geïllustreerd door drie uitbundige designs, deze symboliseren acrobaten, sterren en een circustent.

In deze bijzondere collector items zit de frisse crème van Nivea. De formule met voedende jojoba-olie en beschermende vitamine E hydrateert de huid intensief. Nivea Soft wordt snel door de huid opgenomen en geeft direct een fijn gevoel op je huid. Enne, de crème biedt de perfecte verzorging voor elk huidtype. De crème heeft een heerlijke en zachte geur, geschikt voor elk moment van de dag!

De Nivea Soft limited editions met design van Manish Arora zijn vanaf nu te koop bij Kruidvat voor €3,45. Lekker betaalbaar en ook nog voor een goed gevulde pot van 200 ml!