Celebs

Er is drama tussen Taylor Swift en Justin Bieber en hier gaat het over

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Miley Cyrus brengt nieuwe videoclip uit met politieke statements, Temptation Island’ Fabrizio heeft een transformatie ondergaan, Actrice Chloë Moretz heeft een stalker, Pretty Little Liars’ Shay Mitchell is zwanger en Taylor Swift en Justin Bieber hebben ruzie. 

Miley Cyrus brengt nieuwe videoclip uit met politieke statements
Afgelopen week bracht Miley Cyrus een nieuwe videoclip uit voor het nummer Mother’s Daughter. Enne, hij zit vol met politieke statements. In de video zie je allemaal verschillende soorten vrouwen voorbijkomen en verschijnen er allemaal feministische teksten in de videoclip. Veel fans vinden de video van Mother’s Daughter ge-wel-dig, maar er is ook veel ophef over de video. Zo vinden sommigen dat de boodschap van het liedje door de video niet meer goed overkomt. Benieuwd naar de clip? Check ‘m hieronder. 

Watch on YouTube

Pretty Little Liars’ Shay Mitchell is zwanger
Goed nieuws in PLL-world: Shay Mitchell heeft via Instagram laten weten dat ze zwanger is. Congrats girl! Naast een Instagram-foto met het grote nieuws, heeft ze ook een YouTube-video geplaatst en hierin vertelt ze dat ze de zwangerschap een tijd geheim heeft gehouden, ook vanwege haar miskraam van vorig jaar… De baby daddy is Matte Babel en de twee zien er zo gelukkig uit samen. 

View post on Instagram
 

Watch on YouTube

Temptation Island’ Fabrizio heeft een transformatie ondergaan
Het lijkt wel alsof iedereen die aan Temptation Island meedoet ook een flinke transformatie ondergaat. Ook Fabrizio onderging een cosmetische ingreep en showt het resultaat op Instagram. Fabrizio heeft namelijk zijn wallen strak laten trekken en de hele behandeling is te zien op het YouTube-kanaal van dokter Diana (voor de dare devils: hier kan je de video bekijken). De Temptation Island-deelnemer is happy met het resultaat en schrijft op Instagram: “Alsof ik 40 uur geslapen heb.” 

View post on Instagram
 

Er is drama tussen Taylor Swift en Justin Bieber
Je hebt het vast al ergens gelezen: er is drama tussen Taylor Swift en Justin Bieber en dat heeft alles te maken met Justin’s manager, Scooter Braun. Hij heeft namelijk het platenlabel Big Machine Record gekocht en daardoor is hij nu eigenaar van alle songs van Taylor Swift die ze tot nu toe heeft gemaakt. En daar is de zangeres niet zo blij mee, omdat ze al jarenlang wordt getreiterd door de manager. Op Tumblr schrijft Tay onder andere: “Mijn muzikale erfgoed ligt nu in de handen van degene die heeft geprobeerd dat af te breken.” Justin Bieber reageerde met een Instagram-post en schreef: “Dat jij dit op social media zet en ervoor zorgt dat mensen Scooter haten is niet eerlijk. Het komt op mij over alsof je sympathie wil. Je wist toen je dit plaatste dat fans Scooter zouden pesten.” Heel veel celebs, zoals Cara Delevingne, kiezen een kant. Ben jij #teamjustin of #teamtaylor? Lees hier Taylor’s verhaal. 

View post on Instagram
 

Actrice Chloë Moretz wordt heel erg gestalkt
Chloë Moretz heeft een stalker… Een fan besloot zondag over het hek bij het huis van de actrice te klimmen en werd toen opgepakt door de politie. Een paar uur later, nadat hij was vrijgelaten, ging de stalker weer terug naar het huis van Chloë en deed hij het weer. Je raadt het vast al: hij werd weer opgepakt door de politie. Gelukkig voor Chloë is hij dit keer opgepakt voor verdenking van stalken en is het nu een stuk moeilijker om hem vrij te laten. Hopelijk laat hij haar nu met rust!

View post on Instagram
 

Bron: RTL Boulevard, Seventeen, Cosmopolitan | Beeld: Gettyimages

Must reads 👀