Lifestyle

Aanbiedingen week 27: dit zijn de beste koopjes

Ligt het aan ons of ben je als meisje áltijd aan het shoppen? Mascara, jurkjes, maar ook nog een leuke lamp voor in je kamer... Tja, we hebben ook gewoon veel nodig! Helaas hebben we niet altijd veel geld in onze portemonnee om alle winkels leeg te kopen. Gelukkig bestaat er zoiets als korting en aanbiedingen. Wat zijn de aanbiedingen van week #27? Girlscene spitte alle folders door en zet de beste aanbiedingen voor je op een rij.

Beauty aanbiedingen week 27
Kom met de beauty aanbiedingen in de zomerse vibe met de mooiste limited edition make-up en de fijnste bruinende zonnebrandcrè​mes. 

Kruitvat 
kruitvat
kruitvat
Etos
etosetos
Dirk 

dirk

Fashion aanbiedingen week 27
Summer is here! In de fashion aanbiedingen van deze week vind je alle items die je nodig hebt om deze zonnige dagen door te komen. Een nieuwe RayBan zonnebril voor bijna de helft van de prijs! Let's go to the beach! 
Kruitvat
kruitvat

kruitvat
Lidl
lidl

lidl macaron cocktail

Aldi
aldialdi

Etos
etos

Blokker
blokkerDirk
dirk

Lifestyle aanbiedingen week 27
Van een loungezwemband en een luchtverkoeler tot een instant BBQ. Met de lifestyle aanbiedingen van deze week ben jij helemaal klaar voor de zomervakantie. En ook nog een vlogcamera voor een prikkie, zodat jij alles kan vastleggen deze zomer ;).
Kruitvat
kruitvatkruitvatkruitvatkruitvaatkruitvat
kruitvatAction
actionactionWibrawibrawibra
Xenos
xenos

xenosAldi
aldi

Big Bazar

big bazar

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook