Beauty

Sephora Monopoly

Het oude bordspel Monopoly beu? Beauty-shop Sephora, het buitenlandse nichtje van de welbekende Douglas, heeft sinds kort een eigen Monopoly Limited Edition voor alle beautyfreaks!

Weg met alle truttige bordspelen: beauty fanaten strijden erom wie de meest succesvolle Sephora-winkel heeft door het assortiment uit te breiden met de meeste beautyproducten, genoeg werknemers en basics als water en elektriciteit.  

Heb je last van een bad hairday? Aii…dan ga je direct naar de gevangenis! En met een paar goed verzorgde nagels mag je een paar stappen vooruit. Je kunt ook een shopping spree winnen, wanneer je jezelf tot in de puntjes optut. Een shopping spree is de Engelse benaming voor koopaanval, dit geeft je de gelegenheid om helemaal los te gaan! Wanneer een speler jouw winkel wilt bezoeken, moet er natuurlijk wel huur betaald worden. En dit doe je niet met de bekende, saaie Monopolygeld, maar met je eigen Beauty Bucks. Verder bestaan er ook de beautygoodies, deze scoor je van Stila in Gloss Gardens, van Make Up For Ever aan Lipstick Lane, van Nars in Cheeck Street en van Bliss op Lotion Avenue.

Het bordspel is een absolute must-have voor alle Sephora fans en fanatieke Monopolyspelers. Ideaal voor een gezellig avondje met je vriendinnen en zeker ‘stylisch-verantwoord’. Het spel is helaas nog niet te koop in Nederland, maar in het buitenland kost -ie omgerekend zo’n €15,50. Weer een leuk cadeau voor op je wishlist!

door Danique

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved