News

Horoscoop juli 2019: wat brengt deze maand jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de horoscoop van juli 2019 jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop juli 2019!

Horoscoop juli 2019: Ram​ (21 maart t//m 20 april)
Waar je normaal altijd weloverwogen keuzes maakt, doe je deze maand eens gek. You go girl! Wees eens impulsief en doe iets spontaans. In het begin voelt dit misschien raar en onwennig, maar uiteindelijk is het geweldig en geeft het je zelfvertrouwen ook nog een flinke boost. Ook op liefdesgebied gaat het lekker, er zijn niet alleen vlinders in de tuin maar misschien (binnenkort) ook wel in jouw buik...

Horoscoop juli 2019: Stier (21 april t/m 21 mei)
Je liefdesleven stond de afgelopen tijd op een iets lager pitje en het is tijd om dit naar een ander niveau te tillen. Heb je een relatie? Spice up your (sex)life! Probeer eens een ander standje uit of heb seks op een andere plek dan het bed. Ben je single? Download eens een datingsapp, swipe & go! Grote kans dat jij binnen no time iemand aan de virtuele haak hebt geslagen.

Horoscoop juli 2019: Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)
Heb je het gevoel dat je niet vooruit gaat? Zit je voor je gevoel in een 'sleur' en wil je hier vanaf? Ga voor een grote zomer schoonmaak! Ruim niet alleen je kamer en je garderobe op, maar doe ook een digitale opruimin. Je merkt dat je de nieuwe maand fris en fruitig start vol met nieuwe inspiratie, ideeën en doelen.

Horoscoop juli 2019: Kreeft (22 juni t/m 21 juli)
Joehoe Kreeft, let op: juli wordt jouw maand. Hoewel vorige maand misschien wat dingen tegen zaten, gaat nu alles beter dan ooit. Je hebt minder stress, genoeg sociale activiteiten en je begint zelfs sporten leuk te vinden. Say whaaat. Houd dit vast en wie weet komt er halverwege de maand ook nog een nieuw leuk persoon om de hoek kijken...

Horoscoop juli 2019: Leeuw (22 juli t/m 22 augustus)
De vakantie komt eraan en dat betekent dat het tijd is om plannen te maken als je die nog niet hebt. Ook al heb je misschien dit jaar niet zoveel geld over om op vakantie te gaan, dat betekent niet dat je het helemaal hoeft over te slaan. Een vakantie in eigen land is namelijk ook hartstikke leuk. Ruil bijvoorbeeld met je vriendin van huis of misschien kun je een paar dagen in dat vakantiehuisje van de ouders van je vriendin. Genieten!

Horoscoop juli 2019: Maagd (23 augustus t/m 23 september)
Afgelopen maand was een drukke maand en dat betekent dat je nu even was gas terug mag nemen. Vergeet jezelf niet door die drukke agenda en probeer wat extra me-time in te plannen, zodat je niet doodmoe aan je welverdiende vakantie begint. Later in de maand is je agenda wat minder vol en daarom is het tijd om nieuwe dingen te proberen en misschien zelfs nieuwe mensen beter te leren kennen. Spannend!

horoscoop juli 2019

Horoscoop juli 2019: Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)
Woehoe Weegschaal, jij zit komende maand lekker in je vel en je agenda staat vol met leuke activiteiten. Loop jezelf niet voorbij en probeer wel te blijven en sporten en gezond te eten, want anders kan het nog weleens een zware maand worden. Wie weet staat je aan het einde van de maand nog wel een fantastische verrassing te wachten. Laat het allemaal op je af komen ;-).

Horoscoop juli 2019: Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)
Je hebt deze maand eindelijk eens wat tijd voor meer orde en regelmaat en daarom is het de perfecte timing om eens af te spreken met die ene vriendin die je al zo lang niet hebt gesproken. Waarom doe je dit eigenlijk niet vaker? Juli wordt een sociale maand voor jou en als je single bent kan dat best wel goed van pas komen.

Horoscoop juli 2019: Boogschutter (23 november t/m 21 december)
Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en dat is gelijk te merken aan je humeur. Je bent vrolijker, minder snel geïrriteerd en flipt niet gelijk de pan uit als iemand in de weg fietst. Van jou mag de zomer het hele jaar duren. Om dit gevoel vaste te houden is het een goed idee om op de dagen dat het minder lekker weer is toch de zomer in huis te halen. Eet een ijsje, haal bloemen of boek misschien een weekendje weg?

Horoscoop juli 2019: Steenbok (22 december t/m 20 januari)
Niet alles gaat altijd goed en dat moet je gewoon accepteren. Tja, makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Vergeef jezelf wat er is mis gegaan in het verleden en kijk vooruit. Er staan genoeg leuke dingen op de planning dus focus je daarop en voor je het weet ben je het alweer vergeten. Eind juli gaat er iets gebeuren in je leven dat je niet snel meer gaat vergeten.

Horoscoop juli 2019: Waterman (21 januari t/m 18 februari)
Komende maand is het party time! Feestjes, festivals en uitgaan met de meiden. Jij gaat helemaal los op de dansvloer en alle manen kijken naar je. Aan jou de keuze om daar iets mee te doen of niet ;-). Deze maand kom jij in ieder geval geen aandacht te kort. Heb je een lover? Dan neem jij komende week het initiatief en verzin jij een originele date.

Horoscoop juni 2019: Vissen (19 februari t/m 20 maart)
Je neemt deze maand geen blad voor de mond en dat merken mensen in je omgeving ook. Kijk uit, want je kunt iemand kwetsen die dicht bij jou staat. Tel daarom soms even tot drie voordat je iets zegt of verplaats jezelf even in de ander voordat je woorden uit je mond laat rollen. Scheelt uiteindelijk weer een hoop gedoe.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook