Celebs

Monica Geuze showt haar body na de bevalling

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Monica Geuze showt haar body na de bevalling, Kim Kardashian heeft nu ook haar eigen onderbroekenlijn, Geordie Shore-ster Holly gaat trouwen en dit zijn de eerste beelden van The Hills: The New Beginnings. 

Kim Kardashian heeft haar eigen onderbroekenlijn
Kim Kardashian heeft al heel veel eigen lijnen gelanceerd, maar daar zat nog geen onderbroekenlijn tussen. Daar moest natuurlijk verandering in komen, aangezien Kim K. groot fan is van corrigerend ondergoed. Daarom heeft de Kardashian nu haar eigen onderbroekenlijn mét corrigerend ondergoed. De lijn heet Kimono en ze schrijft erover op Twitter: “Het is mijn idee van shapewear en biedt oplossingen die écht werken voor vrouwen.” Het is nog niet bekend wanneer je de onderbroekenlijn van Kim Kardashian kan shoppen. 

View post on Twitter

Monica Geuze showt haar body na de bevalling
Bijna een jaar geleden is Monica Geuze bevallen van Zara-Lizzy en zes weken later had ze haar oude figuur weer terug. Maar toch was de YouTuber nog niet helemaal happy met haar body en daarom ging ze aan de slag om haar zwangerschapskilo’s weg te werken. Enne, met succes, want ze heeft een bikini foto geplaatst op Instagram en ze ziet er echt ge-wel-dig uit! Hoe ze dit heeft gedaan? Door op haar eten te letten en regelmatig een bindweefselmassage te nemen. Check hieronder haar bikini body. 

View post on Instagram
 

Say what?! De katten van Taylor Swift zijn als merk vastgelegd
Dat Taylor Swift dol is op haar katten wist we allemaal, maar ze gaat wel even een stapje verder. De katten van Taylor Swift zijn namelijk als merk vastgelegd. Zo kan ze namelijk merchandise verkopen van haar katten Meredith, Olivia en Benjamin Swift. Op de website van Tay Tay kan je onder andere kettingen en pyjama’s kopen met haar schattige katten. 

View post on Instagram
 

Geordie Shore-ster Holly gaat trouwen!
The wedding bells are ringing voor Geordie Shore-ster Holly, want haar lover Jacob Blyth heeft haar ten huwelijk gevraagd. Cute!! Jacob heeft Holly op een hele romantische manier gevraagd op Ibiza en daar werd natuurlijk een nog romantischer kiekje van gemaakt. Onder de foto op Instagram schrijft Holly: “Ik kan niet geloven dat ik dit echt schrijf of dat het echt gelukt is om dit zo lang stil te houden.” De Geordie Shore-ster is dus al een tijdje verloofd, maar de tortelduifjes hebben het gewoon eventjes voor zichzelf gehouden. Wij wensen Holly en Jacob heel veel geluk samen! 

View post on Instagram
 

Dit zijn de eerste beelden van The Hills: The New Beginnings
Heb jij The Hills ook zo gemist? Dan was jij vast heel erg blij met het nieuws dat er nieuwe afleveringen van The Hills komen. In Amerika is The Hills: The New Beginnings al begonnen, maar jammer genoeg moeten wij nog even wachten op het nieuwe seizoen. Wel zijn er al eerste beelden van de reality show opgedoken en als we de beelden moeten geloven gaat het heel dramatisch worden. Check de eerste beelden van The Hills: The New Beginnings hieronder. En goed om te weten: dit weekend kan je alle oude afleveringen van The Hills terugkijken op MTV. 

Bron: RTL Boulevard, Cosmopolitan | Beeld: Brunopress

Must reads 👀