Beauty

Deze summer essentials zijn onmisbaar tijdens jouw vakantie

Yay! De zomer is eindelijk hier én blijft voorlopig ook hier! Nu kan jij je eindelijk helemaal voorbereiden op je vakantie. Maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig voor deze zonnige dagen? Van sprays die je helpen voor de perfecte beach wave, zonnebrandcrème in de vorm van poeder tot poeder tegen schurende bovenbenen. Wij hebben alles voor je een op een rijtje gezet zodat jij helemaal voorbereid op vakantie gaat.

Ben jij klaar om op vakantie te gaan en is je koffer gepakt? Woehoe! Wij hebben nog wat handige items voor je op een rij gezet, die niet mogen ontbreken in je toilettas.

Zo heeft LUSH het perfecte middel tegen schurende benen en een seasaltspray om beachy hair te creëren. Om je bruine huid mooi egaal bruin te houden raden wij de zelfbruinende producten van Collistar aan en natuurlijk mag een zonnebrand niet ontbreken. Scroll snel door voor alle summer essentials die onmisbaar zijn tijdens jouw vakantie

lush

Summer beach hair
lush
Sea Spray Hair Mist, €18,95
Met deze zeezout spray creëer jij de ultieme beach babe lokken. De spray zorgt voor een lichte versteviging en een schitterende glans. Het zeezout is goed voor je hoofdhuid en het brengt je lokken tot leven. Daarnaast ruikt hij ook nog eens naar superlekker naar sinaasappelbloesem en grapefruit. 

lush
Seanik Shampoo Bar, €9,50
Deze shampoo bars zijn ideaal voor je vakantie: ze nemen niet veel ruimte in beslag en kunnen gewoon in je handbagage. In Seanik zitten twee verschillende soorten zeewier, voor extra glans en verzorging. Één shampoo bar gaat wel 80 wasbeurten mee, dus je bent voor de hele zomer voorzien. En de frisse geur van citroen, jasmijn en mimosa maakt deze shampoo compleet. 

Summer beach body
lush
Black Stockings Body Tint, €15,95
Morgen een feestje gepland maar geen tijd of zin meer om onder de zonnebank te gaan? Dan is deze Black Stockings Body Tint de perfecte oplossing. De body tint zorgt voor een natuurlijke zomerse glow. De voedende cacao en sheaboter, geven je huid een subtiel glanzende schittering, dus trek je jurkje maar uit de kast!

douglas
Body Legs Magic Drops zelfbruiningslotion, €29,95
Met slechts een paar druppels van deze spray lijkt het net alsof je een hele dag naar het strand bent geweest. De zelfbruiningslotion maakt gebruik van DHA Rapid, dat is een zelfbruinend molecuul dat de bruiningstijd halveert en enorm snel een natuurlijk egaal bruin resultaat geeft, zonder risicio op bruine vlekken. De self tanner is heel eenvoudig aan te brengen en maakt de huid naast bruin ook gelijk zacht en glad. That’s what we need.

lush
Silky Underwear Dusting Powder, €8,95
Last van schurende bovenbenen met deze warme zomerse dagen? Dat is vanaf nu verledentijd. Na het douchen, breng je een dun laagje van deze poeder op je huid. Het houdt je huid droog en zo kan jij pijnvrij van de zomer genieten. 

Bescherming tegen de zon
zonbescherming

Powdered Sunshine, €9,95
Ben je geen fan van vettige zonnebrandcrème? Dan is dit echt de oplossing. Lush heeft nu een zonbescherming in poedervorm. Powdered Sunshine bevat onder andere kalamijnpoeder dat als een natuurlijk zonnefilter werkt. En hij ruikt ook nog is naar citrusvruchten, hmmm..

zonbescherming
The Sunblock, €11,95
Dit is echt de beste uitvinding éver. Je kan je vanaf nu gewoon insmeren onder de douche. Je breekt een stukje van The Sunblock af, smeert de delen van je lichaam in die blootgesteld zullen worden aan de zon, daarna spoel je je af. Dep jezelf voorzichtig droog et voilà, je bent klaar om naar buiten te gaan. De UVA bescherming in The Sunnlock is hoog, hij heeft namelijk een SPF van 30.

Zomerse parfums
douglas
Dolce & Gabbana Light Blue parfum
, €34,95

Een geur vol leven, Light Blue van Dolce & Gabbana is de sensuele en onweerstaanbare damesgeur van het italiaanse designer-duo Gabbana. Light Blue is de perfecte combinatie van appel en citroen met witte rozen, amber en muskus. Met deze parfum haal je de zomer in huis. 

lush
Dirty Parfum, €25,00 (30ml)
Bij de zonnige dagen hoort natuurlijk ook een zomerse geur. De Dirty parfum bestaat uit een verkoelende en oppeppende groene munt, tijm en dragon. De groene munt verfrist, maakt je hoofd leeg en zorgt voor nieuwe energie. Heerlijk om tot rust te komen op vakantie.

 

Beeld: iStock

 

Must reads 👀