News

Deze Riverdale-acteur is zeer waarschijnlijk ook te zien in 13 Reasons Why seizoen 3

Op het nieuwe seizoen van Riverdale moeten we nog even wachten, maar gelukkig begint wel bijna seizoen 3 van 13 Reasons Why. De makers van 13 Reasons Why zijn nog een beetje vaag over wat er allemaal staat te gebeuren, maar volgens fans komt er sowieso een nieuwe acteur bij en die ken jij als Riverdale-fan heel erg goed. 

Riverdale-acteur in 13 Reasons Why
Fans van Riverdale zijn weer lekker aan het speuren, want volgens één van hen is Hart Denton (Chic in Riverdale) straks ook te zien in 13 Reasons Why seizoen 3. Waarom de fan het denkt? Hij zag op IMDB staan dat er voor twee afleveringen van 13 Reasons Why een stuntdubbel stond gepland. Enne, die stuntdubbel werd ook gebruikt voor Hart Denton in Riverdale. Is dit heel toevallig of betekent dit dat we Hart binnenkort in 13 Reasons Why gaan zien? 

Maar dat is niet de enige reden dat fans denken dat we Hart Denton straks in 13 Reasons Why zien. Ze hebben namelijk nog meer gespeurd en zagen dat Hart Denton ook bijna alle acteurs van 13 Reasons Why volgt op Instagram. Daarnaast is hij ook tijdens de opnames van seizoen 3 gespot met de acteurs van 13 Reasons Why. Wij vinden dit zeer verdacht! 

Benieuwd wanneer 13 Reasons Why seizoen 3 op Netflix staat? Check de details over het nieuwe seizoen dan hier

via GIPHY

Bron: Netflix-nederland.nl | Beeld: Riverdale

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook