News

Deze verandering in Temptation Island VIPS 2019 zorgt voor nog meer drama

Zit jij er al klaar voor? Morgen begint dan eindelijk het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. De koppels en de verleid(st)ers zijn bekend, dus het is weer tijd voor heerlijke donderdagavonden voor de buis. Maar, dit seizoen gaat het er wel even iets anders aan toe in de villa's. Het wordt namelijk nog dramatischer en dat komt door deze nieuwe toevoeging. 

Verandering Temptation Island VIPS 2019
Maak je klaar voor nog meer drama in Temptation Island VIPS, want er is voor dit seizoen een verandering. De koppels krijgen namelijk extra beelden te zien van hun lover en daarvoor hoeven ze niet naar het bevreesde kampvuur. Ze hebben namelijk allemaal op hun slaapkamer een soort fotolijstje staan. Af en toe gaat deze af en krijgen ze extra beelden te zien. Oeh, drama! De koppels kunnen ervoor kiezen om de beelden niet te bekijken en ze kunnen de extra beelden maximaal twee keer afspelen. Vervolgens verdwijnen de beelden van hun 'fotolijstje'. Nog meer stress voor Pommeline, Fabrizio, Yasmin, Thomas, Shirley, Damian, Quentin en Channah in de villa. 

via GIPHY

Ga jij morgenavond ook naar de eerste aflevering van Temptation Island VIPS kijken? Lees dan hier alle ins & outs over het nieuwe seizoen & check hier nog even wie alle verleiders en verleidsters zijn. 

Beeld: Temptation Island VIPS

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook