News

Hier kijk je Temptation Island VIPS 2019 samen met deze verleider

Aanstaande donderdag is het zover, dan begint ein-de-lijk Temptation Island VIPS. Heb je al met je vriendinnen afgesproken om de allereerste aflevering samen te kijken? Dan weten wij nog iets leuks: je kan donderdag namelijk met één van de verleiders naar de eerste aflevering kijken. Hoe? Waar? Lees snel verder voor alle juicy details. 

Temptation Island VIPS kijken met verleider
Lijkt het jou superleuk om Temptation Island VIPS 2019 te kijken met je vriendinnen én één van de verleiders? Dan hebben we goed nieuws voor je! Verleider Niels is namelijk barman en moet iedere donderdagavond werken. Dat betekent dat jij dus vanaf nu iedere donderdagavond in die bar te vinden bent, want zo kan je samen met verleider Niels Temptation Island VIPS kijken én je drankje wordt ingeschonken door niemand minder dan Niels himself. 

niels temptation island
Locatie Temptation Island VIPS kijken
In welke bar je precies moet zijn als je samen met verleider Niels wil kijken? Cafe confetti in Apeldoorn. Wees er wel op tijd bij, want wie weet staat er een drukke rij. Kunnen jij en je vriendinnen niet aanstaande donderdag? Geen paniek, want verleider Niels staat iedere donderdagavond achter de bar om Temptation Island VIPS 2019 met je te kijken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cafe confetti (@cafe_confetti) op

Beeld: Temptation Island VIPS

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook