Food

9 redenen om Foodhallen Amsterdam te bezoeken

Staat er een tripje naar Amsterdam op de planning met je vriendinnen of je lover, maar hebben jullie nog geen idee waar jullie moeten eten? Dan hebben wij dé tip voor jou: ga naar Foodhallen Amsterdam! Je vindt hier heel veel verschillende eettentjes, dus genoeg keus voor iedereen. Moeten jullie nog overtuigd worden? Lees hieronder waarom je echt een keer Foodhallen Amsterdam in onze hoofdstad moet bezoeken. 

1. Eten, eten en nog meer eten
Als je naar Foodhallen Amsterdam gaat dan kom je natuurlijk alleen maar eten tegen, dus dat betekent eten, eten en nog veel meer eten. De Foodhallen zit vol met heel veel verschillende eettentjes, dus jij vermaakt je wel een paar uur.

2. De sushi van Mr Temaki
Foodhallen Amsterdam is de perfecte plek voor sushi-lovers. Waarom? Dankzij Mr Temaki, één van onze favoriete eettentjes en ze zitten er al vanaf het begin. Bij Mr Temaki rollen ze hun sushi op hun eigen manier en dat zorgt voor hele Insta-waardige kiekjes. 

View post on Instagram
 

3. De taco’s van Lima
Nog één van onze favorieten: de taco’s van Lima. Of je nou zin hebt ik verschillende soorten taco’s, nachos of een burrito. Ze hebben het allemaal bij Lima. Wij raden het aan om een plate met verschillende taco’s te bestellen én natuurlijk de nachos. YUM!

4. De springrolls van Vietview
Niet alleen de naam is leuk, maar het Vietnamese eten is ook héérlijk. Deel bijvoorbeeld met je vriendinnen de springrolls of ga voor de Viet View platter samen met je lover. Geloof ons: je krijgt echt geen spijt. Onze persoonlijke favoriet is absoluut de chicken fling springroll.

5. Het is Instagram-waardig
Niet alleen het eten is heel erg Instagram-waardig, maar ook de locatie. Neem je vriendinnen mee op pad, bestel jullie favoriete hapjes en poseren maar. Je Instagram-feed zit straks weer vol met leuke kiekjes van jou bij Foodhallen Amsterdam. En het is natuurlijk ook gewoon hartstikke gezellig. 

View post on Instagram
 

6. Voor ieder wat wils
Is het altijd een gedoe als je met je vriendinnen uiteten wil, omdat jullie niet van dezelfde dingen houden? Ga dan zeker naar De Foodhallen, want je kan dan allebei bij je favoriete eettentje eten bestellen dat je wel lekker vindt en een plekje uitzoeken om te zitten. Zo heb je geen gezeur meer! 

7. Nieuwe dingen proberen
Er zijn heel veel eettentjes met eten uit verschillende landen. Vind je het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en ben jij een echte dare devil? Bestel dan bij verschillende eettentjes hapjes. De perfecte plek om nieuwe dingen te proberen. Je hoeft natuurlijk niet alles in één keer te proberen hè ;-).

View post on Instagram
 

8. Perfecte plek om te borrelen
Zin om even een drankje te doen met je lover of je besties? Foodhallen Amsterdam is daar ook de perfecte plek voor. Er zit namelijk een gewone bar waar je lekkere drankjes kan bestellen en er zijn ook genoeg eettentjes waar je wat kleine borrelhapjes kan bestellen. Good to know: er is ook een Gin & Tonic bar voor alle fans. 

9. Eindig de avond met een movie night
Hebben jullie genoeg gegeten en gedronken bij Foodhallen Amsterdam? Rol dan door naar De Filmhallen voor een movie night. Letterlijk, want de Filmhallen zit echt om de hoek. Zo is jullie avond helemaal compleet en het is natuurlijk de perfecte plek om uit te buiken van al dat lekkere eten bij Foodhallen Amsterdam. 

Beeld: iStock

Must reads 👀