Series & Films

Dit zijn de Instagram-accounts van alle Temptation Island VIPS 2019 verleidsters

1

YAS! We hebben er lang op moeten wachten, maar het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is ein-de-lijk begonnen. Vier koppels testen hun relatie en verleiders en verleidsters proberen het moeilijk te maken voor hen. We hebben de verleidsters natuurlijk al in de eerste aflevering kunnen spotten, maar ben je ook benieuwd wat ze in het dagelijks leven uitspoken? Check dan hier de Instagram-accounts van alle Temptation Island VIPS verleidsters. 

De Instagram-accounts van alle Temptation Island VIPS verleidsters:

1. Angi
De 22-jarige Angi komt uit Polen en hecht nog steeds veel waarde aan de tradities van haar geboorteland. Ze vindt het daarom ook heel belangrijk om er goed uit te zien én de mannen te pleasen. Zullen de mannen haar dit seizoen kunnen weerstaan? Wij zijn benieuwd! PS: volg je Angi al op Instagram?  

temptation island verleidster

2. Brenda
De grenzen van Brenda (25) vervagen als zij een drankje op heeft en dat zorgt ervoor dat iedere man interessant voor haar is. De vier boys moeten dus goed oppassen voor deze blonde girl. Wil je Brenda volgen op Instagram? Dit is haar Instagram-account. 

temptation island verleidster

3. Cheyenne
Cheyenne (22) is één van de verleidsters die ervoor gaat zorgen dat de mannen het moeilijk krijgen. Het liefst zat ze op een eiland met allemaal getinte mannen met tattoos. Waarschijnlijk is ze ook wel tevreden met de mannelijke deelnemers die de test aangaan. Benieuwd wat ze allemaal uitspookt in haar leven? Volg haar dan hier op Instagram. 

temptation island verleidster

4. Daniëlle
Daniëlle (28) ga je waarschijnlijk veel voorbij zien komen in dit seizoen, want ze is geen type die zich op de achtergrond houdt. Als ze iets wil, dan gaat ze er ook voor. Zou zij ervoor zorgen dat één van de boys zijn vriendin gaat vergeten? Wij zijn benieuwd! Enne, volg Daniëlle hier op Instagram. 

temptation island verleidster

5. Diana
De 20-jarige Diana doet niet mee aan Temptation Island VIPS om haar prins op het witte paard te vinden. Ze vindt het heerlijk om mannen te versieren, zonder dat er gevoelens bij komen kijken. Dat kan nog weleens voor drama zorgen in de villa... Benieuwd naar haar Instagram-foto's? Je volgt Diana hier

temptation island verleidster

6. Djamiah
Djamiah (24) is onder andere danseres in een club, dus ze weet heel goed hoe ze haar lichaam moet gebruiken om mannen te verleiden. Lukt het haar om een van de koppels kapot te krijgen en voor heel veel drama in de villa te zorgen? Kijk dan iedere donderdagavond naar Temptation Island VIPS om erachter te komen. Enne, volg Djamiah hier op Instagram. 

temptation island verleidster

7. Julia
Julia (21) gaat samen met de andere verleidsters het hoofd op hol brengen van Fabrizio, Quentin, Thomas en Damian. Zal het haar lukken? Volgens haar wel dankzij haar volle lippen en stoere tatoeages. Benieuwd naar Julia? Je volgt haar hier ook op Instagram. 

temptation island verleidster

8. Kaylee
Kaylee (22) is in het dagelijks leven model en schoonheidsspecialist. Dankzij haar looks moet ze de mannen van zich afslaan. Zal dit ook zo zijn in de villa? We zullen het zien! Ze is er in ieder geval niet voor een relaxte vakantie, maar ze wil de mannen gek gaan maken. Volg haar hier alvast op Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TEMPTATION ISLAND VIPS’19 🌴 (@kayleebolink) op

9. Lie
Lie (24) gaat waarschijnlijk voor veel drama zorgen in de villa, want ze is namelijk de ex (!) van Fabrizio... Kan hij haar weerstaan of vergeet hij in no time zijn girlfriend Pommeline? Check in ieder geval haar Instagram-account hier

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TI VIPS VIDEOLAND (@liemeurs) op

10. Lisa
De 22-jarige Lisa heeft een losse levensstijl en daarmee weet ze alle mannen wel te verleiden. Ook de vier boys in de villa? Dat moeten we nog maar eens even afwachten. Volg Lisa in ieder geval hier op Instagram en check wat ze allemaal uitspookt in haar leven. 

temptation island verleidster

11. Michelle
Michelle (25) weet hoe ze mannen moet verleiden. Ze gaat ver om de mannen om haar vingers te winden en ze kent echt geen schaamte. Dat belooft veel goeds! Haar Instagram-account is nog onvindbaar. Heb jij Michelle gevonden? Let us know! 

temptation island verleidster

12. Mira
Mira is nog maar 20-jaar oud en heeft al op de cover van de Playboy gestaan. Het is voor haar waarschijnlijk niet moeilijk om de aandacht van de boys te krijgen. Check hier alle Instagram-foto's van Mira. 

temptation island verleidster

13. Shané
De 19-jarige Shané valt op getinte mannen die lang, grappig, lief en zorgzaam zijn. Quentin Jarret past dus perfect in dat plaatje. Shané lijkt in het begin nog wel wat verlegen, maar daar komt waarschijnlijk verandering in. Je volgt Shané hier op Instagram. 

temptation island verleidster

Benieuwd naar de Instagram-accounts van de verleiders? Check die allemaal hier

Beeld: Temptation Island VIPS

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 3 maanden geleden Simonas Sernius

    Parmantige vibrator met een zacht glooiende eikel. Superleuk, handzaam formaat met krachtige motor! M' n liefje wat wil je nog meer? Ietsje groter misschien?

    https://simonassernius.myshopify.com/collections/sex-goods

  1. 1