Beauty

WIN: een jaar lang gratis scheermesjes van Gillette Venus

Yes, het is eindelijk officieel zomer en dat is gelijk te merken. Temperaturen boven de 20 graden, volle bak zon en daar willen we natuurlijk optimaal van genieten. We lopen de hele dag in jurkjes, spijkershorts en bikini's en dat het liefst in combinatie met zijdezachte benen en supergladde oksels. Omdat we onze centen liever uitgeven aan een nieuwe zomergarderobe in plaats van scheermesjes heeft Girlscene een leuke winactie voor jullie. We geven namelijk een jaar(!) lang gratis scheermesjes weg van Gillette Venus. Hoe je kans maakt lees je in dit artikel.

WIN: een jaar lang gratis scheermesjes van Gillette Venus
Scheren is misschien niet één van je favoriete klusjes, maar we kunnen het gelukkig nu wel een stuk makkelijker maken. Je leest hier niet alleen hoe je het gladste resultaat ooit krijgt en geven daarnaast een jaar(!) lang scheermesjes weg aan één van jullie. Dat betekent een jaar lang gladde oksels, zijdezachte benen en een haarloze bikinilijn voor helemaal noppes, niks, nada. Woehoe! Kun je dat geld mooi weer uitgeven aan een nieuwe zomerse outfit of een toffe bikini. Hoe je kans maakt op deze prijs? Dat lees je hieronder.

gillette

* Een jaar lang staat gelijk aan 1 Gillette Venus Platinum Handle met 17 navulverpakking-mesjes.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Vul hieronder in wat jouw ultieme scheertip in en vergeet zeker ook niet daar je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram
 

Laat jouw allerbeste scheertip hieronder achter en maak kans op een jaar gratis scheermesjes van Gillette Venus

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Beeld: Gillette Venus

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook